A téli tücsök meséi

Csukás István - A téli tücsök meséi

A téli tücsök valamikor nyári tücsök volt. De most tél van, hull a hó, és minden fehér, az ágak, a villanydrót, a háztetők. És érzi jól, hogy a nyár messze van, de olyan messze, hogy már alig tud visszaemlékezni rá. És érzi, hogy téli tücsök lett, magányos téli tücsök. Így kezdődik a meseregény, melyben a tücsök a szigeten töltött szép nyár emlékeit idézi fel. A zsályaszagú hátizsák zsebében került be a szobába, itt tölti nagy unalomban a telet. Kiugrik a hátizsák zsebéből, felszökken az írógép billentyűire, és le-leüt egy-egy betűt. Valamennyi leütött betű egy-egy szép nyári emléket idéz. Véletlenül éppen ezt a mondatot kopogja le: A szigetre vágyom. Csukás István meseregénye Cakó Ferenc illusztrációival jelenik meg.A Könyv Magyarul!


Letöltések A téli tücsök meséi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A téli tücsök meséi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  92
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  384 gr
  ISBN:
  9789639492783
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2229075 / 1083536
  Series:


  TAGS:
  Online A téli tücsök meséi ebook, könyvet A téli tücsök meséi FB2, Download A téli tücsök meséi PDF , Download A téli tücsök meséi MOBI, Online A téli tücsök meséi könyvet, ingyenes letöltések A téli tücsök meséi IPhone, Online könyvet A téli tücsök meséi PDF, ingyenes A téli tücsök meséi DJVU, ingyenes letöltések A téli tücsök meséi TXT, letöltések A téli tücsök meséi RTF, Online A téli tücsök meséi FB2 , e-könyvet A téli tücsök meséi letöltések TXT, ingyenes A téli tücsök meséi letöltések könyvet, e-könyvet A téli tücsök meséi download MOBI, letöltések A téli tücsök meséi IPad, olvas A téli tücsök meséi MOBI, olvas A téli tücsök meséi DOC, ingyenes A téli tücsök meséi AWZ, Download e-könyvet A téli tücsök meséi iPad , ingyenes A téli tücsök meséi DJVU, Download A téli tücsök meséi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A téli tücsök meséi DVD, olvas A téli tücsök meséi TXT, Book A téli tücsök meséi letöltések DJVU, A téli tücsök meséi letöltések könyvet ingyenes, A téli tücsök meséi letöltések könyvet pdf ingyenes, A téli tücsök meséi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A téli tücsök meséi pdf ingyenes, A téli tücsök meséi letöltések könyvet epub ingyenes, A téli tücsök meséi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply