A taxi hátsó ülésén


Kathryn Cheet taxisofőr annak a tengerészfigurának női megfelelője, akit minden kikötőben egy-egy szerető vár nagy izgalommal. A londoni Kathryn egyszerre öt viharos kapcsolatot tart fenn öt teljesen különböző partnerrel – természetesen mindegyikőjüket annak rendje és módja szerint átvágja. Öreg taxijával az éjszakai London sötét utcáit szinte megállás nélkül járja, minden kellemetlen vagy épp veszélyes helyzetet ural – legalábbis azt hiszi. Ám egyik éjszaka a sors úgy rendelte, hogy Craig Summer, a titokzatos idegen, Kathryn taxijának hátsó ülésén landoljon. A nem kimondottan szokványos találkozás fenekestől felforgatja a lány jól megszervezett, de hazugságokkal és féligazságokkal átszőtt életét. Craig Summer jött, látott és győzött. Vagy mégsem? Mindenesetre Kathryn Cheet méltó ellenfélre talált.A Könyv Magyarul!


Letöltések A taxi hátsó ülésén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A taxi hátsó ülésén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  307
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  963731914X
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2154001 / 1033494
  Series:


  TAGS:
  Online A taxi hátsó ülésén ebook, könyvet A taxi hátsó ülésén FB2, Download A taxi hátsó ülésén PDF , Download A taxi hátsó ülésén MOBI, Online A taxi hátsó ülésén könyvet, ingyenes letöltések A taxi hátsó ülésén IPhone, Online könyvet A taxi hátsó ülésén PDF, ingyenes A taxi hátsó ülésén DJVU, ingyenes letöltések A taxi hátsó ülésén TXT, letöltések A taxi hátsó ülésén RTF, Online A taxi hátsó ülésén FB2 , e-könyvet A taxi hátsó ülésén letöltések TXT, ingyenes A taxi hátsó ülésén letöltések könyvet, e-könyvet A taxi hátsó ülésén download MOBI, letöltések A taxi hátsó ülésén IPad, olvas A taxi hátsó ülésén MOBI, olvas A taxi hátsó ülésén DOC, ingyenes A taxi hátsó ülésén AWZ, Download e-könyvet A taxi hátsó ülésén iPad , ingyenes A taxi hátsó ülésén DJVU, Download A taxi hátsó ülésén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A taxi hátsó ülésén DVD, olvas A taxi hátsó ülésén TXT, Book A taxi hátsó ülésén letöltések DJVU, A taxi hátsó ülésén letöltések könyvet ingyenes, A taxi hátsó ülésén letöltések könyvet pdf ingyenes, A taxi hátsó ülésén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A taxi hátsó ülésén pdf ingyenes, A taxi hátsó ülésén letöltések könyvet epub ingyenes, A taxi hátsó ülésén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply