A tatárjárás

B. Szabó János - A tatárjárás

A Corvina kiadásában megjelent A mohácsi csata című nagysikerű könyv szerzője, B. Szabó János hadtörténész újabb munkájában a 13. századba, a tatárjárás korszakába kalauzolja az olvasót. A könyv az 1241-1242. évi magyarországi események ismertetésén túl választ keres arra a kérdésre is, hogy miért hívjuk tatárjárásnak a mongol inváziót, hogyan kerültek a mongol hadak Ázsia szívéből Magyarországra, miként sikerülhetett nekik meghódítani egész Kelet-Európát. A szerző újszerű válaszokat ad azokra a sokszor tárgyalt régi felvetésekre, hogy lehetett-e esélye a sikeres ellenállásnak Magyarországon, és hogy IV. Bélát, illetve az ország belpolitikai feszültségeit okolhatjuk-e a kudarcokért. Végül a Nagy Mongol Birodalom és a Magyar Királyság további kapcsolatait is felvázolva, a könyv magyarázatot keres arra, hogy a magyarság miként kerülhette el a kelet-európai népek jelentős részét "eltüntető" vagy átformáló mongol hódítás legsúlyosabb következményeit.A Könyv Magyarul!


Letöltések A tatárjárás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A tatárjárás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  254 gr
  ISBN:
  9789631363487
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2112693 / 1018696
  Series:


  TAGS:
  Online A tatárjárás ebook, könyvet A tatárjárás FB2, Download A tatárjárás PDF , Download A tatárjárás MOBI, Online A tatárjárás könyvet, ingyenes letöltések A tatárjárás IPhone, Online könyvet A tatárjárás PDF, ingyenes A tatárjárás DJVU, ingyenes letöltések A tatárjárás TXT, letöltések A tatárjárás RTF, Online A tatárjárás FB2 , e-könyvet A tatárjárás letöltések TXT, ingyenes A tatárjárás letöltések könyvet, e-könyvet A tatárjárás download MOBI, letöltések A tatárjárás IPad, olvas A tatárjárás MOBI, olvas A tatárjárás DOC, ingyenes A tatárjárás AWZ, Download e-könyvet A tatárjárás iPad , ingyenes A tatárjárás DJVU, Download A tatárjárás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A tatárjárás DVD, olvas A tatárjárás TXT, Book A tatárjárás letöltések DJVU, A tatárjárás letöltések könyvet ingyenes, A tatárjárás letöltések könyvet pdf ingyenes, A tatárjárás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A tatárjárás pdf ingyenes, A tatárjárás letöltések könyvet epub ingyenes, A tatárjárás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply