A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra

Vasvári György - A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra

A globalizáció, az információs társadalom kialakulása új biztonsági kihívásokat vet fel, amit kegyetlenül bizonyít az USA elleni 2001. szeptember 11-i terroristatámadás. A leküzdendő vagy csökkentendő biztonsági kockázatok közé bekerült a fizikai, számítástechnikai terrorizmus (a cyberterror) is. A katonai információs hadviselés mellett pedig megjelent a társadalmakat, szervezeteket, vállalatokat, egyéneket és a civilszférát egyaránt fenyegető változata is.
A biztonságtechnikában felértékelődik az emberi tényező. A társadalomnak és az azt alkotó közösségeknek (szervezeteknek) ezért a megfelelő védelemhez magas szintű biztonsági kultúrával, biztonsági tudatossággal és etikával rendelkező humán erőforrásokkal kell rendelkeznie.
E kérdések kifejtése a társadalom, a szervezet (vállalat), a kultúra, a biztonság, a biztonsági kultúra és biztonsági tudatosság, az etika, valamint ezek kapcsolatának, egymásra hatásának vizsgálatával történik. Ezt követi a biztonsági kultúrák szerepének kifejtése az emberi tényező biztonsági hatékonyságának növelésében. Majd e kultúrák biztosításában az egyén személyiségjegyeinek szerepéről, annak célirányos fejlesztésről kerül szó. A könyv foglalkozik a biztonsági kultúrák felmérésével, fejlesztésével, napra készen tartásával is. Végül rámutat arra, hogy ezt az eddig nem megfelelően művelt területet, a biztonsági kultúrát társadalmunkban és az azt alkotó humán közösségekben, a figyelem, a képzés, a védelem központi kérdésévé kell tenni. Szembe kell nézni azzal, hogy nem lehet hatékony önvédelmi intézkedéseket biztosítani, az emberi tényező és közösségek magas szintű biztonsági kultúrája, tudatossága, etikussága nélkül.A Könyv Magyarul!


Letöltések A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  100
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  110 gr
  ISBN:
  9789639934665
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2398132 / 1127706  TAGS:
  Online A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra ebook, könyvet A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra FB2, Download A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra PDF , Download A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra MOBI, Online A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra könyvet, ingyenes letöltések A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra IPhone, Online könyvet A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra PDF, ingyenes A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra DJVU, ingyenes letöltések A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra TXT, letöltések A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra RTF, Online A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra FB2 , e-könyvet A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra letöltések TXT, ingyenes A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra letöltések könyvet, e-könyvet A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra download MOBI, letöltések A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra IPad, olvas A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra MOBI, olvas A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra DOC, ingyenes A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra AWZ, Download e-könyvet A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra iPad , ingyenes A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra DJVU, Download A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra DVD, olvas A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra TXT, Book A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra letöltések DJVU, A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra letöltések könyvet ingyenes, A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra letöltések könyvet pdf ingyenes, A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra pdf ingyenes, A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra letöltések könyvet epub ingyenes, A társadalmi és szervezeti (vállalati) biztonsági kultúra ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply