A Tao ereje


"Hajdanán, a Kr. e. 6. században, amikor az emberi történelem zömét még az ókor homálya fedte, három nagy bölcs született három ókori civilizáció bölcsőjében. A görög világban tűnt föl Püthagorasz, Indiában Gautama Sziddhártha és Kínában Lao-ce. Mindegyikük felbecsülhetetlen ajándékokkal gazdagította az emberiséget: olyan mérhetetlen kincsekkel, amelyek majd csak a később megszülető emberek életét alakították át és eljövendő nagy civilizációk alapját képezték. Ez a három bölcs kortárs volt, de mégsem találkoztak (talán csak álmaikban). Ők együttesen hajtották végre az emberiség valaha volt legnagyobb ugrását: olyan evolúciót, amely nem a DNS, nem a technológia és még csak nem is a politika területén zajlott le. A három bölcs triumvirátusa a tudat evolúcióját vitte végbe, amely legértékesebb emberi kincsünk, furcsamód mégis gyakran magától értetődőnek tekintjük és elmulasztjuk kiteljesítését." Lou Marinoff filozófus, aki Kanadában és az USÁ-ban is tanít, magát életvezetési filozófusnak nevezi. Tanítása szerint rossz az a kiindulás, hogy a lélek lehet beteg. A lélek és az élet egészséges. Csak meg kell tanulni az élet alapjait. És ehhez segít hozzá bennünket a filozófia. Első sikerkönyvében (Plato, Not Prozac!) a görög filozófiát kínálta medicinának. Ebben a könyvében a taoizmust ismerteti könnyedén és szakszerűen. "Képzeljünk el egy tartós civilizációt, egy harmonikus közösséget, egy boldog családot, egy kiteljesedett életet! Mi bennük a közös? Az, hogy mind erős alapokra épül. Mielőtt nekiállnánk megvizsgálni, miképp segít a Tao a derűt megvalósítani az életünkben, meg kell értenünk a taoista filozófia három alapvető eszméjét: a kiegészíthetőséget, a harmóniát és a változást."A Könyv Magyarul!


Letöltések A Tao ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Tao ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  340
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  680 gr
  ISBN:
  9786155113604
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2233867 / 1088513
  Fordító:


  TAGS:
  Online A Tao ereje ebook, könyvet A Tao ereje FB2, Download A Tao ereje PDF , Download A Tao ereje MOBI, Online A Tao ereje könyvet, ingyenes letöltések A Tao ereje IPhone, Online könyvet A Tao ereje PDF, ingyenes A Tao ereje DJVU, ingyenes letöltések A Tao ereje TXT, letöltések A Tao ereje RTF, Online A Tao ereje FB2 , e-könyvet A Tao ereje letöltések TXT, ingyenes A Tao ereje letöltések könyvet, e-könyvet A Tao ereje download MOBI, letöltések A Tao ereje IPad, olvas A Tao ereje MOBI, olvas A Tao ereje DOC, ingyenes A Tao ereje AWZ, Download e-könyvet A Tao ereje iPad , ingyenes A Tao ereje DJVU, Download A Tao ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Tao ereje DVD, olvas A Tao ereje TXT, Book A Tao ereje letöltések DJVU, A Tao ereje letöltések könyvet ingyenes, A Tao ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A Tao ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Tao ereje pdf ingyenes, A Tao ereje letöltések könyvet epub ingyenes, A Tao ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply