A sztyeppei farkas

Conn Iggulden - A sztyeppei farkas

Temüdzsin, a Farkasok kánjának második fia még csak tizenegy éves, amikor apja orvtámadás áldozata lesz. A törzs kiveti magából és magára hagyja a családot. Éhhalál fenyegeti az anyát és gyermekeit a vad mongol pusztákon.
Kegyetlen próbatételek sora vár a hirtelen férfivá érő Temüdzsin-re. A fiú azonban minden – mégoly kegyetlen – megpróbáltatást túlél, mert gyorsan megtanulja hogyan kell szembeszállni a természet és az ember okozta veszélyekkel. Temüdzsin a hasonló sorsra jutott embereket és klánokat gyűjti maga köré, és új törzsi öntudatra ébreszti őket. Elete legválságosabb korszakaiban is az a cél vezeti, hogy egyesítse ezeket a harcoló népeket, s ők legyenek a mongolok, az ezüst nép, ő maga pedig a világhódító Dzsingisz kán.
Conn Iggulden a tőle megszokott sodró lendületű, izgalmas, filmszerűen pergő cselekménnyel vezeti végig az olvasót a mongolok legendákkal teli világán.A Könyv Magyarul!


Letöltések A sztyeppei farkas ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sztyeppei farkas ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  526
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  590 gr
  ISBN:
  9789636893415
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2214344 / 1070073
  Series:


  TAGS:
  Online A sztyeppei farkas ebook, könyvet A sztyeppei farkas FB2, Download A sztyeppei farkas PDF , Download A sztyeppei farkas MOBI, Online A sztyeppei farkas könyvet, ingyenes letöltések A sztyeppei farkas IPhone, Online könyvet A sztyeppei farkas PDF, ingyenes A sztyeppei farkas DJVU, ingyenes letöltések A sztyeppei farkas TXT, letöltések A sztyeppei farkas RTF, Online A sztyeppei farkas FB2 , e-könyvet A sztyeppei farkas letöltések TXT, ingyenes A sztyeppei farkas letöltések könyvet, e-könyvet A sztyeppei farkas download MOBI, letöltések A sztyeppei farkas IPad, olvas A sztyeppei farkas MOBI, olvas A sztyeppei farkas DOC, ingyenes A sztyeppei farkas AWZ, Download e-könyvet A sztyeppei farkas iPad , ingyenes A sztyeppei farkas DJVU, Download A sztyeppei farkas e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sztyeppei farkas DVD, olvas A sztyeppei farkas TXT, Book A sztyeppei farkas letöltések DJVU, A sztyeppei farkas letöltések könyvet ingyenes, A sztyeppei farkas letöltések könyvet pdf ingyenes, A sztyeppei farkas pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sztyeppei farkas pdf ingyenes, A sztyeppei farkas letöltések könyvet epub ingyenes, A sztyeppei farkas ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply