A Szovjetúnió története

Kenéz Péter - A Szovjetúnió története

A könyv a Szovjetunió teljes történetét mutatja be az 1917-es októberi forradalomtól kezdve a birodalom széteséséig, sőt kiegészül a posztszovjet korszakkal, amely már a mai Oroszország lehetséges fejlődési útjait vizsgálja.
A rendszerváltás óta ez az első átfogó mű, amely a Szovjetunió „tündökléséről és bukásáról" szól. Sok olyan új tényt és adatot közöl, amelyet nem ismerhettünk eddig, a szerző ugyanis hozzáférhetett az oroszországi levéltárak anyagagához.
Kenéz Péter tanulmányait a Princeton és a Harvard Egyetemen végezte. Számos a Szovjetunióval és Magyarországgal kapcsolatos könyv és cikk szerzője. Jelenleg a californiai Santa Cruz egyetemének történészprofesszora.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Szovjetúnió története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Szovjetúnió története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  464
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  826 gr
  ISBN:
  9789632520186
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2198663 / 1051602
  Series:


  TAGS:
  Online A Szovjetúnió története ebook, könyvet A Szovjetúnió története FB2, Download A Szovjetúnió története PDF , Download A Szovjetúnió története MOBI, Online A Szovjetúnió története könyvet, ingyenes letöltések A Szovjetúnió története IPhone, Online könyvet A Szovjetúnió története PDF, ingyenes A Szovjetúnió története DJVU, ingyenes letöltések A Szovjetúnió története TXT, letöltések A Szovjetúnió története RTF, Online A Szovjetúnió története FB2 , e-könyvet A Szovjetúnió története letöltések TXT, ingyenes A Szovjetúnió története letöltések könyvet, e-könyvet A Szovjetúnió története download MOBI, letöltések A Szovjetúnió története IPad, olvas A Szovjetúnió története MOBI, olvas A Szovjetúnió története DOC, ingyenes A Szovjetúnió története AWZ, Download e-könyvet A Szovjetúnió története iPad , ingyenes A Szovjetúnió története DJVU, Download A Szovjetúnió története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Szovjetúnió története DVD, olvas A Szovjetúnió története TXT, Book A Szovjetúnió története letöltések DJVU, A Szovjetúnió története letöltések könyvet ingyenes, A Szovjetúnió története letöltések könyvet pdf ingyenes, A Szovjetúnió története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Szovjetúnió története pdf ingyenes, A Szovjetúnió története letöltések könyvet epub ingyenes, A Szovjetúnió története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply