A szőnyeg (Műkincshatározó)


Az emberiség kultúrtörténetében kiemelkedő helye van az eredetileg csak használati tárgyként szolgáló szőnyegnek. A nomád törzsek sátrainak fő berendezési darabjaiból – fekvőhely, ülőhely, takaró, falat és padlót borító kárpit – hosszú fejlődés eredményeként lett művészi kivitelű fényűzési tárgy. A gazdagon illusztrált kötet a keleti szőnyeg művészetéről nyújt történeti áttekintést. Az olvasó megismerheti a különböző csomózási és szövési technikákat, festési eljárásokat. A jellegzetes díszítő motívumok rajzos ábrázolásával a könyv segítséget nyújt a tájékozódni vágyó műbarátok számára. Műgyűjtőknek és az érdeklődő nagyközönségnek egyaránt szól a könyv.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szőnyeg (Műkincshatározó) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szőnyeg (Műkincshatározó) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  jó állapotú antikvár könyv
  Kiadó:
  Officina Nova
  Oldalak száma:
  192
  Kötés:
  kemény kötés
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  0669001705422
  Kiadás éve:
  1995
  Árukód:
  SL#2105035111  TAGS:
  Online A szőnyeg (Műkincshatározó) ebook, könyvet A szőnyeg (Műkincshatározó) FB2, Download A szőnyeg (Műkincshatározó) PDF , Download A szőnyeg (Műkincshatározó) MOBI, Online A szőnyeg (Műkincshatározó) könyvet, ingyenes letöltések A szőnyeg (Műkincshatározó) IPhone, Online könyvet A szőnyeg (Műkincshatározó) PDF, ingyenes A szőnyeg (Műkincshatározó) DJVU, ingyenes letöltések A szőnyeg (Műkincshatározó) TXT, letöltések A szőnyeg (Műkincshatározó) RTF, Online A szőnyeg (Műkincshatározó) FB2 , e-könyvet A szőnyeg (Műkincshatározó) letöltések TXT, ingyenes A szőnyeg (Műkincshatározó) letöltések könyvet, e-könyvet A szőnyeg (Műkincshatározó) download MOBI, letöltések A szőnyeg (Műkincshatározó) IPad, olvas A szőnyeg (Műkincshatározó) MOBI, olvas A szőnyeg (Műkincshatározó) DOC, ingyenes A szőnyeg (Műkincshatározó) AWZ, Download e-könyvet A szőnyeg (Műkincshatározó) iPad , ingyenes A szőnyeg (Műkincshatározó) DJVU, Download A szőnyeg (Műkincshatározó) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szőnyeg (Műkincshatározó) DVD, olvas A szőnyeg (Műkincshatározó) TXT, Book A szőnyeg (Műkincshatározó) letöltések DJVU, A szőnyeg (Műkincshatározó) letöltések könyvet ingyenes, A szőnyeg (Műkincshatározó) letöltések könyvet pdf ingyenes, A szőnyeg (Műkincshatározó) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szőnyeg (Műkincshatározó) pdf ingyenes, A szőnyeg (Műkincshatározó) letöltések könyvet epub ingyenes, A szőnyeg (Műkincshatározó) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply