A szolgáltatásmarketing alapkönyve

Veres Zoltán - A szolgáltatásmarketing alapkönyve

Az élesedő versenynek köszönhetően a szolgáltatótevékenység fókuszában az ügyintézés minősége, biztonsága és gyorsasága, a meglévő és a potenciális ügyfélkapcsolatok elmélyítése áll. A szolgáltatásmarketing előtt álló legnagyobb kihívás, hogy képes-e javítani az ügyfelek vásárlásélményét, és hogy hogyan tud alkalmazkodni az új technológiák által átformált játékszabályokhoz. A kihívásokra a válaszok ebben a könyvben keresendők. Veres Zoltán munkáját nemcsak a marketing- és PR-szakemberek forgathatják haszonnal, de kétségkívül minden olyan szolgáltatószektorban tevékenykedő vállalat, intézmény vezetői és munkatársai is, melyeknek eredményességét döntően meghatározza, hogy milyen kép él róluk a fogyasztók fejében.
Domonkos András vezérigazgató, Lombard Lízing Zrt.
„A könyv legnagyobb erénye, hogy teljes képet ad a szolgáltatásmarketing fejlődéstörténetéről, beleértve a legfrissebb eredményeket is. Gazdag forrásanyaga miatt nemcsak a marketingoktatók, hanem a témakör kutatói számára is nélkülözhetetlen olvasmány." Éppen tíz éve, hogy Veres Zoltán könyvének első kiadását ezekkel a gondolatokkal ajánlottam az olvasók figyelmébe. A megújult kötetről ugyanazt tudom mondani, sőt, a bővített és átdolgozott kiadás már a bachelor- és masterképzések kurzusaira is külön fejezeteket tartalmaz friss esetekkel és trendkövető fogalomhasználattal. Egyszóval: alapkönyv.
Dr. Rekettye Gábor tanszékvezető egyetemi tanár. Pécsi TudományegyetemA Könyv Magyarul!


Letöltések A szolgáltatásmarketing alapkönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szolgáltatásmarketing alapkönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  578
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  830 gr
  ISBN:
  9789630586702
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2202080 / 1056785  TAGS:
  Online A szolgáltatásmarketing alapkönyve ebook, könyvet A szolgáltatásmarketing alapkönyve FB2, Download A szolgáltatásmarketing alapkönyve PDF , Download A szolgáltatásmarketing alapkönyve MOBI, Online A szolgáltatásmarketing alapkönyve könyvet, ingyenes letöltések A szolgáltatásmarketing alapkönyve IPhone, Online könyvet A szolgáltatásmarketing alapkönyve PDF, ingyenes A szolgáltatásmarketing alapkönyve DJVU, ingyenes letöltések A szolgáltatásmarketing alapkönyve TXT, letöltések A szolgáltatásmarketing alapkönyve RTF, Online A szolgáltatásmarketing alapkönyve FB2 , e-könyvet A szolgáltatásmarketing alapkönyve letöltések TXT, ingyenes A szolgáltatásmarketing alapkönyve letöltések könyvet, e-könyvet A szolgáltatásmarketing alapkönyve download MOBI, letöltések A szolgáltatásmarketing alapkönyve IPad, olvas A szolgáltatásmarketing alapkönyve MOBI, olvas A szolgáltatásmarketing alapkönyve DOC, ingyenes A szolgáltatásmarketing alapkönyve AWZ, Download e-könyvet A szolgáltatásmarketing alapkönyve iPad , ingyenes A szolgáltatásmarketing alapkönyve DJVU, Download A szolgáltatásmarketing alapkönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szolgáltatásmarketing alapkönyve DVD, olvas A szolgáltatásmarketing alapkönyve TXT, Book A szolgáltatásmarketing alapkönyve letöltések DJVU, A szolgáltatásmarketing alapkönyve letöltések könyvet ingyenes, A szolgáltatásmarketing alapkönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A szolgáltatásmarketing alapkönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szolgáltatásmarketing alapkönyve pdf ingyenes, A szolgáltatásmarketing alapkönyve letöltések könyvet epub ingyenes, A szolgáltatásmarketing alapkönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply