A szolgálat első évei


A szerző tanyai parasztok közül kiemelt káderként, alig húszévesen "közjogi méltóság" a vidéki közigazgatásban. Felelős beosztása miatt felmentik a sorkatonai szolgálat alól.
Ám amikor a legkevésbé várja – az ötvenes évek elején -, mégiscsak behívják katonának. Tiszti iskolára kerül, és alig félévi tanulás után már az egyik alföldi helyőrségben csapattiszt, politikai munkás.
Mozgalmas és ellentmondásokkal teli időszak ez mind a társadalom, mind a hadsereg életében. A szerzővel is "mindig történik valami" – és ezeknek az egykori történéseknek summázata a kötet. De talán több is annál. Néhány részlete sajátos korrajz az akkori katonaéletről, barátságokról, szerelemekről, nagyhitű és csalódott emberekről.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szolgálat első évei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szolgálat első évei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  10 x 18.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  259
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9633269369
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1987
  Árukód:


  TAGS:
  Online A szolgálat első évei ebook, könyvet A szolgálat első évei FB2, Download A szolgálat első évei PDF , Download A szolgálat első évei MOBI, Online A szolgálat első évei könyvet, ingyenes letöltések A szolgálat első évei IPhone, Online könyvet A szolgálat első évei PDF, ingyenes A szolgálat első évei DJVU, ingyenes letöltések A szolgálat első évei TXT, letöltések A szolgálat első évei RTF, Online A szolgálat első évei FB2 , e-könyvet A szolgálat első évei letöltések TXT, ingyenes A szolgálat első évei letöltések könyvet, e-könyvet A szolgálat első évei download MOBI, letöltések A szolgálat első évei IPad, olvas A szolgálat első évei MOBI, olvas A szolgálat első évei DOC, ingyenes A szolgálat első évei AWZ, Download e-könyvet A szolgálat első évei iPad , ingyenes A szolgálat első évei DJVU, Download A szolgálat első évei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szolgálat első évei DVD, olvas A szolgálat első évei TXT, Book A szolgálat első évei letöltések DJVU, A szolgálat első évei letöltések könyvet ingyenes, A szolgálat első évei letöltések könyvet pdf ingyenes, A szolgálat első évei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szolgálat első évei pdf ingyenes, A szolgálat első évei letöltések könyvet epub ingyenes, A szolgálat első évei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply