A szökevény

Heather Graham - A szökevény

Tara Bent, akit olyan bűnténnyle vádolnak, amit nem követett el, az életéért menekül. Miután sikerül leráznia üldözőjét, New Orleansban találkozik a gyönyörű felesége halálát még mindig gyászoló özveggyel, Jarrett McKenzie-vel. Jarettet, aki szeminol indián féltestvére iránti hűsége és saját fehér életformája között vívódik, vonzza a lány sebezhetősége, és azt reméli, hogy talán ő betöltheti az életében keletkezett űrt. Tara a szeminoloktól való félelme ellenére elkíséri Jarettet a floridai mocsarak és erdők mélyén meghúzódó otthonába, sőt késöbb félelmét és gyűlöletét leküzdve férje mellé áll, amikor az szembeszegül a floridai indiánokat kegyetlenül üldöző Jackson elnök embereivel. És egy váratlan pillantabna Tarát utoléri a múltja, és úgy tűnik, hogy szétrombolja kibontakozó, de még törékeny szerelmi kapcsolatukat.

A New York Times bestseller szerzője, Heather Graham, ebben a könyvben két csodálatos ember lélegzetelállító, szenvedélyes szerelmi történetén keresztül Florida történelmét kelti életre.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szökevény ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szökevény ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  352
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789638540454
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2034841 / 1089820
  Translator:


  TAGS:
  Online A szökevény ebook, könyvet A szökevény FB2, Download A szökevény PDF , Download A szökevény MOBI, Online A szökevény könyvet, ingyenes letöltések A szökevény IPhone, Online könyvet A szökevény PDF, ingyenes A szökevény DJVU, ingyenes letöltések A szökevény TXT, letöltések A szökevény RTF, Online A szökevény FB2 , e-könyvet A szökevény letöltések TXT, ingyenes A szökevény letöltések könyvet, e-könyvet A szökevény download MOBI, letöltések A szökevény IPad, olvas A szökevény MOBI, olvas A szökevény DOC, ingyenes A szökevény AWZ, Download e-könyvet A szökevény iPad , ingyenes A szökevény DJVU, Download A szökevény e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szökevény DVD, olvas A szökevény TXT, Book A szökevény letöltések DJVU, A szökevény letöltések könyvet ingyenes, A szökevény letöltések könyvet pdf ingyenes, A szökevény pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szökevény pdf ingyenes, A szökevény letöltések könyvet epub ingyenes, A szökevény ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply