A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története


A XIX. század végétől szervezkedő szociáldemokrata párt a XX. század első éveitől felkarolta a munkásfíatalok politikai, szociális, munkahelyi érdekvédelmét, támogatta szervezkedésüket, az ifjúsági mozgalmat. Célja a tizenéves inasok, fíatal gyári, üzemi, fízikai munkások lét- és munkafeltételeinek javítása, szociális, kulturális felemelkedésük előmozdítása s nem utolsósorban szociáldemokrata szellemiségű nevelése volt.


A monográfía levéltári dokumentumok és a rendelkezésre álló irodalom alapján arra törekszik, hogy az SZDP ifjúsági mozgalmának és szervezetének, a SZIM-nek a felszabadulás utáni történetét összefoglalja. Ezt felidézve bepillantást enged a baloldali ifjúság több tízezres csoportjának tevékenységébe, mindennapjaiba, mííködésének körülményeibe, hogy az olvasó megismerje sikereit és kudarcait, illetve ezek okait, azt a hátteret, amely hozzájárult eredményeihez, és a tényezőket, amelyek végül a SZIM felszámolását eldöntötték.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  296
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  640 gr
  ISBN:
  9789639610774
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2112649 / 1018664  TAGS:
  Online A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története ebook, könyvet A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története FB2, Download A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története PDF , Download A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története MOBI, Online A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története könyvet, ingyenes letöltések A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története IPhone, Online könyvet A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története PDF, ingyenes A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története DJVU, ingyenes letöltések A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története TXT, letöltések A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története RTF, Online A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története FB2 , e-könyvet A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története letöltések TXT, ingyenes A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története letöltések könyvet, e-könyvet A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története download MOBI, letöltések A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története IPad, olvas A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története MOBI, olvas A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története DOC, ingyenes A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története AWZ, Download e-könyvet A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története iPad , ingyenes A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története DJVU, Download A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története DVD, olvas A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története TXT, Book A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története letöltések DJVU, A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története letöltések könyvet ingyenes, A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története letöltések könyvet pdf ingyenes, A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története pdf ingyenes, A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története letöltések könyvet epub ingyenes, A Szociáldemokrata Ifjúsági Mozgalom története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply