A szobalány

Sarah Waters - A szobalány

Sue Trinder árva lány, akit Mrs. Sucksby gondjaira bíztak. Az asszony olyan szokatlan gyengédséggel nevelte Sue-t, mintha a sajátja volna. London egyik nyomornegyedének szívében lévő háza nemcsak nyűgös apróságok menedéke, akiket alkalomadtán ginnel csendesít le, hanem kisstílű tolvajok ideiglenes otthona is.
Egy napon beállít az egyik legkedveltebb tolvaj, Gentleman. Az elegáns szélhámos csábító ajánlatot tesz Sue-nak: ha elnyeri a naiv, nemes hölgy, Maud Lilly mellett a szobalányi állást, és segít Gentlemannek a nő elcsábításában, megosztoznak majd Maud hatalmas örökségén, akit őrültté nyilváníttatnak és egész életére bezáratják egy bolondokházába.
Sue elvállalja a feladatot, mert arra gondol, hogy az így szerzett pénzzel leróhatja a háláját a fogadott családjának a tőlük kapott kedvességért. Amikor azonban belekerül a dolgok sűrűjébe, kezdi megsajnálni tehetetlen áldozatát, és nem várt érzésekkel fordul Maud Lilly felé… De senki és semmi nem az, aminek tűnik ebben az izgalmakkal, meglepetésekkel és leleplezésekkel teli regényben.

A mű alapján készült Park Chan-Wook azonos című filmje, amelyet a 2016-os cannes-i filmfesztiválon Arany pálma-díjra jelöltek, és 2016. dec. 1-jén mutatják be Magyarországon.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szobalány ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szobalány ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  620
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  564 gr
  ISBN:
  9789634064183
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2692346 / 1162264
  Translator:


  TAGS:
  Online A szobalány ebook, könyvet A szobalány FB2, Download A szobalány PDF , Download A szobalány MOBI, Online A szobalány könyvet, ingyenes letöltések A szobalány IPhone, Online könyvet A szobalány PDF, ingyenes A szobalány DJVU, ingyenes letöltések A szobalány TXT, letöltések A szobalány RTF, Online A szobalány FB2 , e-könyvet A szobalány letöltések TXT, ingyenes A szobalány letöltések könyvet, e-könyvet A szobalány download MOBI, letöltések A szobalány IPad, olvas A szobalány MOBI, olvas A szobalány DOC, ingyenes A szobalány AWZ, Download e-könyvet A szobalány iPad , ingyenes A szobalány DJVU, Download A szobalány e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szobalány DVD, olvas A szobalány TXT, Book A szobalány letöltések DJVU, A szobalány letöltések könyvet ingyenes, A szobalány letöltések könyvet pdf ingyenes, A szobalány pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szobalány pdf ingyenes, A szobalány letöltések könyvet epub ingyenes, A szobalány ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply