A szívmágnes titkai

Ruediger Schache - A szívmágnes titkai

Az életben semmi sem történik véletlenül.

Sem emberek, sem pedig események nem bukkannak fel ok nélkül az életünkben. Kapcsolataink alakulásának és fejlődésének semmi köze a szerencséhez.
Minden azért történik, mert erő hat rá. Ez az erő mindenkit összeköt. Ez dönti el, megtaláljuk-e magunkat vagy sem. Ez határozza meg, mit érzünk, és hogyan viselkedünk.
Ha megértjük ezt az erőt, és tudatosan alkalmazzuk, pontosan azokat az embereket és eseményeket vonzzuk be az életünkbe, akikre és amelyekre mindig is vágytunk.

Az emberek többsége hasonló vágyakat és kérdéseket dédelget – értelmes és boldog életre vágyunk, megérteni, tanulni és fejlődni szeretnénk. Kielégítő válaszokat keresünk azokra a kérdésekre, amelyekkel életünk során találkozunk, de elsősorban az a célunk, hogy szeressünk és szeressenek minket. Sokszor azonban úgy tűnik, minél jobban kívánunk valamit, annál nehezebb elérni.
A Szívmágnes titkai lerántja a leplet a kisugárzás és a vonzás varázslatos erejéről, arról az erőről, amely mindenkiben hat, és meghatározza életünk alakulását. Ruediger Schache számos megtörtént esettel és gyakorlati tanácsokkal magyarázza el ennek a mindent átfogó tudásnak a lényegét, és beavatja olvasóit a szívmágnes tíz titkába, amelyek ősi felismerésen nyugszanak. Aki magáévá teszi ezeket a titkokat, újfajta tudatosságra tesz szert, és olyan embereket s így kapcsolatokat vonz magához, amilyenekre mindig is vágyott.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szívmágnes titkai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szívmágnes titkai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  204
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789635290536
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2206081 / 1061883
  Translator:


  TAGS:
  Online A szívmágnes titkai ebook, könyvet A szívmágnes titkai FB2, Download A szívmágnes titkai PDF , Download A szívmágnes titkai MOBI, Online A szívmágnes titkai könyvet, ingyenes letöltések A szívmágnes titkai IPhone, Online könyvet A szívmágnes titkai PDF, ingyenes A szívmágnes titkai DJVU, ingyenes letöltések A szívmágnes titkai TXT, letöltések A szívmágnes titkai RTF, Online A szívmágnes titkai FB2 , e-könyvet A szívmágnes titkai letöltések TXT, ingyenes A szívmágnes titkai letöltések könyvet, e-könyvet A szívmágnes titkai download MOBI, letöltések A szívmágnes titkai IPad, olvas A szívmágnes titkai MOBI, olvas A szívmágnes titkai DOC, ingyenes A szívmágnes titkai AWZ, Download e-könyvet A szívmágnes titkai iPad , ingyenes A szívmágnes titkai DJVU, Download A szívmágnes titkai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szívmágnes titkai DVD, olvas A szívmágnes titkai TXT, Book A szívmágnes titkai letöltések DJVU, A szívmágnes titkai letöltések könyvet ingyenes, A szívmágnes titkai letöltések könyvet pdf ingyenes, A szívmágnes titkai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szívmágnes titkai pdf ingyenes, A szívmágnes titkai letöltések könyvet epub ingyenes, A szívmágnes titkai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply