A szivárványhíd túloldalán

Wallace Sife - A szivárványhíd túloldalán

Kedvencünk elvesztése igen jelentős érzelmi trauma és sokszor a környezetünk nem érti meg milyen hatalmas fájdalmon megyünk keresztül. Előbb-utóbb sajnos mindenki meghal, felelősségteljes gazdiként azonban úgy érezzük, mindentől meg kell óvnunk szeretett állatunkat még a haláltól is. A veszteségre soha nem készülhetünk fel teljesen, de a Dr. Wallace Sife 30 éves szakmai tapasztalata alapján készült könyv segít, hogy a szeretetre koncentrálj és enyhüljön a gyász és a fájdalom érzése. Az állatbarátoknak a gyász az az ár, amit azért a különleges szeretetért és örömteli életért fizetünk, amit a kedvencünkkel osztottunk meg. Mindannyian tapasztaljuk azokat a különleges érzéseket és irracionális szakaszokat, amiken a gyászfeldolgozás során keresztülmegyünk, azonban az információ hiánya miatt sok ember megkérdőjelezi a saját józan ítélőképességét. Tudjuk, hogy meghalt a kedvencünk, de érzelmileg nagyon nehéz ezt elfogadni. Egy szeretett állat elvesztése mindig hatalmas megrázkódtatás. A könyv elolvasása után remélhetőleg jobban megérted a saját érzéseidet és a gyász egyes szakaszait. Ez a könyv neked szól, ha elveszítetted kedvencedet és most mélyen gyászolod. Ha pedig most van kisállatod, a könyv információinak segítségével még tudatosabb és örömtelibb lehet a kapcsolatotok.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szivárványhíd túloldalán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szivárványhíd túloldalán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  360 gr
  ISBN:
  9786158033718
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2653324 / 1152891  TAGS:
  Online A szivárványhíd túloldalán ebook, könyvet A szivárványhíd túloldalán FB2, Download A szivárványhíd túloldalán PDF , Download A szivárványhíd túloldalán MOBI, Online A szivárványhíd túloldalán könyvet, ingyenes letöltések A szivárványhíd túloldalán IPhone, Online könyvet A szivárványhíd túloldalán PDF, ingyenes A szivárványhíd túloldalán DJVU, ingyenes letöltések A szivárványhíd túloldalán TXT, letöltések A szivárványhíd túloldalán RTF, Online A szivárványhíd túloldalán FB2 , e-könyvet A szivárványhíd túloldalán letöltések TXT, ingyenes A szivárványhíd túloldalán letöltések könyvet, e-könyvet A szivárványhíd túloldalán download MOBI, letöltések A szivárványhíd túloldalán IPad, olvas A szivárványhíd túloldalán MOBI, olvas A szivárványhíd túloldalán DOC, ingyenes A szivárványhíd túloldalán AWZ, Download e-könyvet A szivárványhíd túloldalán iPad , ingyenes A szivárványhíd túloldalán DJVU, Download A szivárványhíd túloldalán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szivárványhíd túloldalán DVD, olvas A szivárványhíd túloldalán TXT, Book A szivárványhíd túloldalán letöltések DJVU, A szivárványhíd túloldalán letöltések könyvet ingyenes, A szivárványhíd túloldalán letöltések könyvet pdf ingyenes, A szivárványhíd túloldalán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szivárványhíd túloldalán pdf ingyenes, A szivárványhíd túloldalán letöltések könyvet epub ingyenes, A szivárványhíd túloldalán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply