A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje:


“A szívizomsejtek és simaizomsejtek kontraktilis struktúrák. Működésüket a cytoplasmatikus kalciumion-koncentráció befolyásolja, hiszen ezen ionkoncentráció növekedése összehúzódást indukál, csökkenése relaxációt okoz. A kalcium-anyagcsere lévén lesz a kalciumion főszereplő a vérkeringés fenntartásában és főszereplő Édes István professzor szerkesztette munkában is. A könyv szerzői – Czuriga István, Édes István, Kristóf Éva és Papp Zoltán – arra vállalkoztak, hogy korszerű sejtbiológiai ismeretek összefoglalásával, új cellularis és molekuláris ismeretek révén magyarázzanak meg keringéspatológiai folyamatokat és azok terápiás megoldási lehetőségeit. Céljuk, az elmélet és gyakorlat, azaz a sejtbiológiai kutatás és klinikai felhasználás öszszefüggéseinek hangsúlyozása. Időszerű és hiánypótló e munka, hiszen a klinikai felhasználásban a kalciumantagonista gyógyszerek a cardiovascularis medicina leggyakrabban rendelt és talán legellentmondásosabb készítményei: robbanásszerű sikerek (60-as évek), megállító kudarcok (90-es évek, rövid hatású dihydropyridinek), elemzések, újraindulásokén magyarázatok, magyarázatok… Ez a kalciumantagonisták története, az akciók, reakciók és kontradikciók története. A könyv e területen kalauzol keresztül, ahol az orvosi irodalomban ma is a szavak háborúja folyik.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  270
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  390 gr
  ISBN:
  9639275069
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2000
  Árukód:
  2095125 / 1012415
  Formátum:


  TAGS:
  Online A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: ebook, könyvet A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: FB2, Download A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: PDF , Download A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: MOBI, Online A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: könyvet, ingyenes letöltések A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: IPhone, Online könyvet A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: PDF, ingyenes A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: DJVU, ingyenes letöltések A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: TXT, letöltések A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: RTF, Online A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: FB2 , e-könyvet A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: letöltések TXT, ingyenes A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: letöltések könyvet, e-könyvet A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: download MOBI, letöltések A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: IPad, olvas A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: MOBI, olvas A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: DOC, ingyenes A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: AWZ, Download e-könyvet A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: iPad , ingyenes A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: DJVU, Download A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: DVD, olvas A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: TXT, Book A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: letöltések DJVU, A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: letöltések könyvet ingyenes, A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: letöltések könyvet pdf ingyenes, A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: pdf ingyenes, A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: letöltések könyvet epub ingyenes, A szív- és simaizom ca2+ – anyagcseréje: ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply