A színes fátyol


Egy napon észrevette, hogy már egy hete nem gondol Charlie-ra, s nem is álmodik vele. Szíve hirtelen megdobbant: kigyógyult! Közönyösen tudott róla gondolkozni. Már nem szerette. Ó, míly megkönnyebbülés! Különös volt visszaemlékezni rá, hogy mennyire epekedett utána; azt hitte, hogy az élet ezentúl nem nyújthat neki egyebet szenvedésnél. És most már nevetni tudott. Milyen hitvány alak is volt ez a Charlie! Milyen bolond volt ő! Most már alig értette, mit szerethetett rajta… "Szabad vagyok" gondolta, "végre szabad, szabad!"

A fordulatokban bővelkedő szerelmi háromszög-történet romantikus környezetben, a 30-as években, Kínában játszódik. A megcsalást leleplező és kiengesztelődni képtelen férj kettős öngyilkossági szándékkal egy kolera sújtotta városba viszi feleségét. Kettejük vívódása, lelki fejlődésrajza ez a könyv. A történet 1934-ben készült amerikai filmváltozatában Greta Garbo tette emlékezetessé Kitty alakját. 2006-ban John Curran rendezett új, nagyszabású filmet, Naomi Watts és Edward Norton főszereplésével, az Oscar-jelölt Ron Nyswaner forgatókönyve alapján.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A színes fátyol ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A színes fátyol ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  208
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789639258433
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2146125 / 1031602
  Translator:


  TAGS:
  Online A színes fátyol ebook, könyvet A színes fátyol FB2, Download A színes fátyol PDF , Download A színes fátyol MOBI, Online A színes fátyol könyvet, ingyenes letöltések A színes fátyol IPhone, Online könyvet A színes fátyol PDF, ingyenes A színes fátyol DJVU, ingyenes letöltések A színes fátyol TXT, letöltések A színes fátyol RTF, Online A színes fátyol FB2 , e-könyvet A színes fátyol letöltések TXT, ingyenes A színes fátyol letöltések könyvet, e-könyvet A színes fátyol download MOBI, letöltések A színes fátyol IPad, olvas A színes fátyol MOBI, olvas A színes fátyol DOC, ingyenes A színes fátyol AWZ, Download e-könyvet A színes fátyol iPad , ingyenes A színes fátyol DJVU, Download A színes fátyol e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A színes fátyol DVD, olvas A színes fátyol TXT, Book A színes fátyol letöltések DJVU, A színes fátyol letöltések könyvet ingyenes, A színes fátyol letöltések könyvet pdf ingyenes, A színes fátyol pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A színes fátyol pdf ingyenes, A színes fátyol letöltések könyvet epub ingyenes, A színes fátyol ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply