A sziklavár I.


E mű a szerző Satan und Ischariot című trilógiájának első kötete. Csorbítatlanul, teljes fordításban most jelenik meg először Magyarországon. Főszereplői Karl May legismertebb regényalakjai: Winnetou, Old Shatterhand és a többiek, akiknek legújabb kalandjait kísérhetjük végig a könyv lapjain.

Gátlástalan, emberi mivoltukból kivetkőzött gazfickók kivándorlókat toboroznak Európában és a gyors meggazdagodás ígéretével csábítják őket Amerikába, ahol ültetvényeken vagy bányákban dolgoznak majd. Még útiköltségeiket is megelőlegezik…
Old Shatterhandnek is jól fizető, kényelmes állást kínálnak, de a felajánlott munkalehetőség gyanút kelt benne…
Német telepesek egy csoportjával utazik nyugat felé. Hamarosan világossá válik előtte, hogy mindannyiukat ugyanaz az ember szerződtette, és próbálja meggyőzni honfitársait, hogy egy minden hájjal megkent emberkereskedő karmaiban vannak. Sikertelenül.
Testvérével, Winnetouval a gazemberek nyomába ered. Feladatuk nehéz. Hogy lehetne megóvni a kivándorlókat s közben ártalmatlanná tenni a gonosztevőket, akiket a terület két rivális indián törzse közül az egyik hathatósan támogat? Szövetségre lépnek a másikkal…
Gyors egymásutánban következnek az események. Tanúi lehetünk egy indián törzsfőnök és egy kereskedő gyönyörű lánya közötti szerelem ébredésének, majd megismerkedünk a bányával, ahol a kivándorlókat akarták rabszolgák módjára dolgoztatni.
Később is izgalmas kalandokban lesz részünk. Indián párharc, egy farm megtámadása és felégetése, végül egy ügyes cselvetés, amivel sikerül az egyik emberkereskedőt fogságba ejteni. Erre aztán indián szövetségesei elpártolnak tőle. Galád terveit nem tudta valóra váltani.
Hőseink a kivándorlókat Texasba kísérik, ahol később földet vásárolhatnak és békében munkához láthatnak saját gazdaságukban.
Winnetou igaz barátja és testvére, Old Shatterhand kíséretében az apacsok törzséhez indul a Gila-folyó vidékére…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sziklavár I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sziklavár I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  221
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9786155129834
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2586246 / 1141994
  Series:


  TAGS:
  Online A sziklavár I. ebook, könyvet A sziklavár I. FB2, Download A sziklavár I. PDF , Download A sziklavár I. MOBI, Online A sziklavár I. könyvet, ingyenes letöltések A sziklavár I. IPhone, Online könyvet A sziklavár I. PDF, ingyenes A sziklavár I. DJVU, ingyenes letöltések A sziklavár I. TXT, letöltések A sziklavár I. RTF, Online A sziklavár I. FB2 , e-könyvet A sziklavár I. letöltések TXT, ingyenes A sziklavár I. letöltések könyvet, e-könyvet A sziklavár I. download MOBI, letöltések A sziklavár I. IPad, olvas A sziklavár I. MOBI, olvas A sziklavár I. DOC, ingyenes A sziklavár I. AWZ, Download e-könyvet A sziklavár I. iPad , ingyenes A sziklavár I. DJVU, Download A sziklavár I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sziklavár I. DVD, olvas A sziklavár I. TXT, Book A sziklavár I. letöltések DJVU, A sziklavár I. letöltések könyvet ingyenes, A sziklavár I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A sziklavár I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sziklavár I. pdf ingyenes, A sziklavár I. letöltések könyvet epub ingyenes, A sziklavár I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply