A sziklamászás kézikönyve

Steve Long - A sziklamászás kézikönyve

E hiánypótló, egyedülálló különlegesség megosztja olvasóival a legtapasztaltabb mászók tippjeit és a sport történetének izgalmas pillanatait is, így e felhasználóbarát és kézhez álló kötet az egyetlen olyan munka, amely a sikeres mászóvá váláshoz szükséges tudás összességét felöleli. A kezdők megismerhetik a sport alapjait, a haladók pedig új technikákat és taktikai fogásokat sajátíthatnak el.

Ez a gyakorlatokat és edzőprogramokat egyesítő útmutató közérthető stílusban, több mint 350 színes fénykép és világos ábrák segítségével tárja fel a sziklamászás különféle aspektusait. Ízelítő a kötet témáiból:
– A megfelelő sziklamászó felszerelés kiválasztása;
– A fogások és technikák gyakorlása;
– A nehéz terepekkel való megbirkózás stratégiái;
– A vészhelyzetben alkalmazott biztonsági eljárások;
– Energiánk és egészségünk megőrzése, erőnlétünk fejlesztése;
– A világ legjobb sziklamászó terepeinek felfedezése.

A sziklamászás kézikönyve megosztja az olvasóval a legtapasztaltabb mászók tippjeit és a sport történetének izgalmas pillanatait is, így e felhasználóbarát és kézhez álló kötet az egyetlen olyan munka, amely a sikeres mászóvá váláshoz szükséges tudás összességét felöleli.

Steve Long képzett mászóoktatóként és nemzetközi hegyi vezetőként már szinte minden kontinens mászóterepeivel megismerkedett. Long a nagy-britanniai Hegyivezető-képzési Központ vezetőjeként tevékenykedik, emellett számos cikke jelent meg különféle hegymászási és sziklamászási kiadványokban, például a Mountain, az On the Edge, a Climber, a Summit és a Going Places magazinokban, emellett több könyvnek volt társszerzője.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sziklamászás kézikönyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sziklamászás kézikönyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789632440187
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2087463 / 1009777
  Format:


  TAGS:
  Online A sziklamászás kézikönyve ebook, könyvet A sziklamászás kézikönyve FB2, Download A sziklamászás kézikönyve PDF , Download A sziklamászás kézikönyve MOBI, Online A sziklamászás kézikönyve könyvet, ingyenes letöltések A sziklamászás kézikönyve IPhone, Online könyvet A sziklamászás kézikönyve PDF, ingyenes A sziklamászás kézikönyve DJVU, ingyenes letöltések A sziklamászás kézikönyve TXT, letöltések A sziklamászás kézikönyve RTF, Online A sziklamászás kézikönyve FB2 , e-könyvet A sziklamászás kézikönyve letöltések TXT, ingyenes A sziklamászás kézikönyve letöltések könyvet, e-könyvet A sziklamászás kézikönyve download MOBI, letöltések A sziklamászás kézikönyve IPad, olvas A sziklamászás kézikönyve MOBI, olvas A sziklamászás kézikönyve DOC, ingyenes A sziklamászás kézikönyve AWZ, Download e-könyvet A sziklamászás kézikönyve iPad , ingyenes A sziklamászás kézikönyve DJVU, Download A sziklamászás kézikönyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sziklamászás kézikönyve DVD, olvas A sziklamászás kézikönyve TXT, Book A sziklamászás kézikönyve letöltések DJVU, A sziklamászás kézikönyve letöltések könyvet ingyenes, A sziklamászás kézikönyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A sziklamászás kézikönyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sziklamászás kézikönyve pdf ingyenes, A sziklamászás kézikönyve letöltések könyvet epub ingyenes, A sziklamászás kézikönyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply