A sziget


Egy fontos, az életét meghatározó döntés előtt Alexis Fielding szeretné megismerni anyja múltját. De Szófia sosem beszélt erről. Csak annyit mondott, hogy mielőtt Londonba költözött, egy kis krétai faluban élt. Amikor Alexis úgy határoz, hogy Kréta szigetére utazik, levelet küld lányával egy régi barátnőjének, és megígéri, hogy tőle majd többet tud meg.

Alexis megérkezik Piakára és elcsodálkozik, hogy a falutól nem messze van Szpinalonga szigete, Görögország egykori leprakolóniája. Aztán felkeresi anyja barátnőjét, Fotinit, és végre megtudhatja, amit Szófia egész életében titkolt: dédanyja, Eleni és lányai, a háború, szenvedély és tragédiák érintette család élettörténetét. Kiderül, milyen bizalmas viszony fűzi a szigethez és hogyan tartja őket fogságában a titok…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sziget ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sziget ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  392
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  490 gr
  ISBN:
  9789636891398
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2155226 / 1034291
  Translator:


  TAGS:
  Online A sziget ebook, könyvet A sziget FB2, Download A sziget PDF , Download A sziget MOBI, Online A sziget könyvet, ingyenes letöltések A sziget IPhone, Online könyvet A sziget PDF, ingyenes A sziget DJVU, ingyenes letöltések A sziget TXT, letöltések A sziget RTF, Online A sziget FB2 , e-könyvet A sziget letöltések TXT, ingyenes A sziget letöltések könyvet, e-könyvet A sziget download MOBI, letöltések A sziget IPad, olvas A sziget MOBI, olvas A sziget DOC, ingyenes A sziget AWZ, Download e-könyvet A sziget iPad , ingyenes A sziget DJVU, Download A sziget e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sziget DVD, olvas A sziget TXT, Book A sziget letöltések DJVU, A sziget letöltések könyvet ingyenes, A sziget letöltések könyvet pdf ingyenes, A sziget pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sziget pdf ingyenes, A sziget letöltések könyvet epub ingyenes, A sziget ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply