A sziámi ikrek szexuális élete

Irvine Welsh - A sziámi ikrek szexuális élete

Miután Lucy Brennan, a Miami Beachen élő személyi edző lefegyverez egy férfit, aki két rémült hajléktalant üldöz pisztollyal a kezében, nem kell sokat várni, hogy feltűnjenek a színen a rendőrök és a szenzációra éhes hírcsatornák kamerái is. Míg Lucyt alig néhány óra leforgása alatt hőssé avatja a média, az eset egyetlen szemtanúja, a depresszióval küzdő, túlsúlyos Lena Sorenson az újdonsült híresség megszállottjává válik, és felkeresi, hogy a kliense lehessen – de hamarosan kiderül, hogy sokkal inkább a tréner teste érdekli, mintsem a sajátja. Az igazi problémák pedig akkor kezdődnek, amikor a két nő fokozatosan egyre közelebb kerül egymáshoz, és azon kapják magukat, hogy folyamatosan a sziámi ikrek szexuális életén jár az eszük…
Pályafutásának két legmarkánsabb női főhőse, az agresszív, mocskos szájú Lucy Brennan és a szeretetéhes, manipulatív Lena Sorenson bizarr szadomazochista viszonyán keresztül Irvine Welsh korunk két nagy rögeszméjét járja körbe: a külsőnkkel és a lakhelyünkkel kapcsolatos megszállottságot. Noha a helyszín a borongós Edinburgh helyett ezúttal a napfényes Florida, a kegyelmet soha nem ismerő skót író most is olyan felzaklató történetet mesél, amelytől sötétbe borul a táj.

Irvine Welsh 1958-ban született Edinburgh-ban. Az írói pályára meglehetősen kacskaringós úton jutott el (dolgozott tévészerelőként, feltűnt Londonban az aranykorát élő punkszíntér aktív alakjai között, sőt a rendőrség nyilvántartásába is bekerült), a sikerre viszont nem kellett sokat várnia, miután tollat fogott: első regénye, az edinburgh-i junkie-król szóló 1993-as Trainspotting azonnal klasszikussá vált, és egy kultuszfilm alapjául is szolgált. A sokkolóan tragikomikus sztori problémás hőseihez Welsh azóta többször is visszatért, de nyolc újabb regényében jó pár további emlékezetes – és jellemzően zűrös – figurát is teremtett. A színdarabokat és forgatókönyveket is jegyző író jelenleg Chicagóban él.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A sziámi ikrek szexuális élete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A sziámi ikrek szexuális élete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  476
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9789632275437
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2582615 / 1141349  TAGS:
  Online A sziámi ikrek szexuális élete ebook, könyvet A sziámi ikrek szexuális élete FB2, Download A sziámi ikrek szexuális élete PDF , Download A sziámi ikrek szexuális élete MOBI, Online A sziámi ikrek szexuális élete könyvet, ingyenes letöltések A sziámi ikrek szexuális élete IPhone, Online könyvet A sziámi ikrek szexuális élete PDF, ingyenes A sziámi ikrek szexuális élete DJVU, ingyenes letöltések A sziámi ikrek szexuális élete TXT, letöltések A sziámi ikrek szexuális élete RTF, Online A sziámi ikrek szexuális élete FB2 , e-könyvet A sziámi ikrek szexuális élete letöltések TXT, ingyenes A sziámi ikrek szexuális élete letöltések könyvet, e-könyvet A sziámi ikrek szexuális élete download MOBI, letöltések A sziámi ikrek szexuális élete IPad, olvas A sziámi ikrek szexuális élete MOBI, olvas A sziámi ikrek szexuális élete DOC, ingyenes A sziámi ikrek szexuális élete AWZ, Download e-könyvet A sziámi ikrek szexuális élete iPad , ingyenes A sziámi ikrek szexuális élete DJVU, Download A sziámi ikrek szexuális élete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A sziámi ikrek szexuális élete DVD, olvas A sziámi ikrek szexuális élete TXT, Book A sziámi ikrek szexuális élete letöltések DJVU, A sziámi ikrek szexuális élete letöltések könyvet ingyenes, A sziámi ikrek szexuális élete letöltések könyvet pdf ingyenes, A sziámi ikrek szexuális élete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A sziámi ikrek szexuális élete pdf ingyenes, A sziámi ikrek szexuális élete letöltések könyvet epub ingyenes, A sziámi ikrek szexuális élete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply