A szerződések érvénytelensége


A szerződések érvénytelenségét bemutató kézikönyv az új Ptk. egészét áttekinti: a semmisségi okokat a személyek jogában, a dologi jogban, a kötelmi jog általános és különös részében, a megtámadhatósági okokat a kötelmi jog általános részében. A kötet ismerteti a kötelmi jog különös részében szabályozott egyes szerződések esetében tipikusan előforduló érvénytelenségi okokat is.
A hagyományos polgári jogi területeken túl a szerzők bemutatják a társasági szerződés érvénytelenségét, a fogyasztói szerződések sajátos érvénytelenségi okait, valamint a fizetésképtelenségi jogban ismert eseteket. Külön fejezet ismerteti az érvénytelenség esetén alkalmazandó jogkövetkezmények rendszerét, valamint az érvénytelenség perjogi vonatkozásait.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerződések érvénytelensége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerződések érvénytelensége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  THREAD STITCHED HARDCOVER WITH DUST JACKET
  Weight:
  544 gr
  ISBN:
  9789632582320
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2501117 / 1115757  TAGS:
  Online A szerződések érvénytelensége ebook, könyvet A szerződések érvénytelensége FB2, Download A szerződések érvénytelensége PDF , Download A szerződések érvénytelensége MOBI, Online A szerződések érvénytelensége könyvet, ingyenes letöltések A szerződések érvénytelensége IPhone, Online könyvet A szerződések érvénytelensége PDF, ingyenes A szerződések érvénytelensége DJVU, ingyenes letöltések A szerződések érvénytelensége TXT, letöltések A szerződések érvénytelensége RTF, Online A szerződések érvénytelensége FB2 , e-könyvet A szerződések érvénytelensége letöltések TXT, ingyenes A szerződések érvénytelensége letöltések könyvet, e-könyvet A szerződések érvénytelensége download MOBI, letöltések A szerződések érvénytelensége IPad, olvas A szerződések érvénytelensége MOBI, olvas A szerződések érvénytelensége DOC, ingyenes A szerződések érvénytelensége AWZ, Download e-könyvet A szerződések érvénytelensége iPad , ingyenes A szerződések érvénytelensége DJVU, Download A szerződések érvénytelensége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerződések érvénytelensége DVD, olvas A szerződések érvénytelensége TXT, Book A szerződések érvénytelensége letöltések DJVU, A szerződések érvénytelensége letöltések könyvet ingyenes, A szerződések érvénytelensége letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerződések érvénytelensége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerződések érvénytelensége pdf ingyenes, A szerződések érvénytelensége letöltések könyvet epub ingyenes, A szerződések érvénytelensége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply