A szerzetes, aki eladta a Ferrariját

Robin Sharma - A szerzetes, aki eladta a Ferrariját

Julian Mantle sztárügyvéd, akinek szigete, repülőgépe, Ferrarija van, mindkét végén égeti a gyertyát, ám ötvenhárom évesen hetvennek látszik. Zaklatott, zűrös életvitele csaknem végzetes kimenetelű infarktushoz vezet. Mantle kap egy lehetőséget az élettől, amit jól használ fel. Eladja mindenét, kiszáll a jövedelmező ügyvédi irodából, és nekivág Indiának, hogy a lét értelmét keresse. Három évvel később hazatérve, barátja, John meghökken változásán, hiszen egy harmincasnak tűnő férfi áll előtte. Keleten tett spirituális utazása során Mantle a szerzetesektől tanult bölcs és gyakorlati tanítások segítségével hatékony módszert sajátít el szellemi-, fizikai- és lelki képességei felszabadítására. A nyugati gondolkodást a keleti filozófiával ötvözve, a szerző biztos utat mutat az olvasónak, hogy miként élhet bátrabban, kiegyensúlyozottabban és boldogan.

Robin Sharma a személyiségfejlesztés, a humán teljesítmény-menedzselés és életvezetés nemzetközileg elismert szaktekintélye, számos világsikert aratott mű szerzője. Jogász, komoly ügyvédi karriert futott be, népszerű médiaszemélyiség, rendszeresen publikál jelentős lapokban (US Today, The Globe) és tart előadásokat vezető amerikai televíziós csatornákon (NBC, CBC). Észak-Amerika leghíresebb és leggondolatébresztőbb hivatásos szónokaként tartják számon. A tekintélyes Sharma Leadership International vezérigazgatója, 15 éve a világ legkiemelkedőbb tanácsadóinak egyike a szervezeti és személyes életvezetés terén, aki olyan módszert tud, mely sikerrel alkalmazható az üzleti életben. Olyan cégek és szervezetek kérték fel, mint a Microsoft, a GE, a Nike, a FedEx, a NASA,az IBM, a Fiatal Elnökök Szervezete, a Yale Egyetem és az Amerikai Vöröskereszt.
Most mi is ízelítőt kaphatunk tudásából, amelyet eddig csak világcégekkel osztott meg.

A szerző könyvei 60 ország 75 nyelvén, öt millió példányban jelentek meg.

A szerző kiadónknál megjelent kötetei: A szerzetes, aki eladta a Ferrariját; Teljesítsd be küldetésed a szerzetessel; Tanítások vezetőknek a szerzetestől; Titkos levelek a szerzetestől; A rang nélküli vezető; A siker kézikönyve; Ki fog majd érted sírni?
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerzetes, aki eladta a Ferrariját ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerzetes, aki eladta a Ferrariját ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9786155334139
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2497078 / 1114724
  Translator:


  TAGS:
  Online A szerzetes, aki eladta a Ferrariját ebook, könyvet A szerzetes, aki eladta a Ferrariját FB2, Download A szerzetes, aki eladta a Ferrariját PDF , Download A szerzetes, aki eladta a Ferrariját MOBI, Online A szerzetes, aki eladta a Ferrariját könyvet, ingyenes letöltések A szerzetes, aki eladta a Ferrariját IPhone, Online könyvet A szerzetes, aki eladta a Ferrariját PDF, ingyenes A szerzetes, aki eladta a Ferrariját DJVU, ingyenes letöltések A szerzetes, aki eladta a Ferrariját TXT, letöltések A szerzetes, aki eladta a Ferrariját RTF, Online A szerzetes, aki eladta a Ferrariját FB2 , e-könyvet A szerzetes, aki eladta a Ferrariját letöltések TXT, ingyenes A szerzetes, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet, e-könyvet A szerzetes, aki eladta a Ferrariját download MOBI, letöltések A szerzetes, aki eladta a Ferrariját IPad, olvas A szerzetes, aki eladta a Ferrariját MOBI, olvas A szerzetes, aki eladta a Ferrariját DOC, ingyenes A szerzetes, aki eladta a Ferrariját AWZ, Download e-könyvet A szerzetes, aki eladta a Ferrariját iPad , ingyenes A szerzetes, aki eladta a Ferrariját DJVU, Download A szerzetes, aki eladta a Ferrariját e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerzetes, aki eladta a Ferrariját DVD, olvas A szerzetes, aki eladta a Ferrariját TXT, Book A szerzetes, aki eladta a Ferrariját letöltések DJVU, A szerzetes, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet ingyenes, A szerzetes, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerzetes, aki eladta a Ferrariját pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerzetes, aki eladta a Ferrariját pdf ingyenes, A szerzetes, aki eladta a Ferrariját letöltések könyvet epub ingyenes, A szerzetes, aki eladta a Ferrariját ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply