A szervóra és a kristályok


A tartós testi-lelki egészség alapja a jin és a jang energiák egyensúlya, valamint az öt változó állapotnak is nevezett öt kínai elem a fa, a tűz, a föld, a fém és a víz harmóniája. E harmónia megőrzésének, illetve helyreállításának kiváló segédeszközei a drágakövek és a kristályok.
A szervóra segítségével a funkciókörök zavarai idejekorán, sokszor jóval a tünetek megjelenése előtt felismerhetők és kezelhetők. Például annak, aki gyakran felébred éjjel egy és három óra között, feltehetőleg rendellenesen működik a májfunkcióköre. Aki viszont délután kettőkor rendszeresen nagyon fáradtnak érzi magát, annak gondjai lehetnek a vékonybél-funkciókörével. A szervezet belső órájához igazodva a kristályok már egészen korai stádiumban képesek harmonizálni az energetikai zavarokat. A könyv bemutatja az egyes szerveket, azok főbb funkcióit, lehetséges zavarait és az adott szervhez tartozó témaköröket. Részletesen ismerteti az adott terület kezelésére hatékonyan alkalmazható kristályokat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szervóra és a kristályok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szervóra és a kristályok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  126
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789639652606
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2196797 / 1049188
  Translator:


  TAGS:
  Online A szervóra és a kristályok ebook, könyvet A szervóra és a kristályok FB2, Download A szervóra és a kristályok PDF , Download A szervóra és a kristályok MOBI, Online A szervóra és a kristályok könyvet, ingyenes letöltések A szervóra és a kristályok IPhone, Online könyvet A szervóra és a kristályok PDF, ingyenes A szervóra és a kristályok DJVU, ingyenes letöltések A szervóra és a kristályok TXT, letöltések A szervóra és a kristályok RTF, Online A szervóra és a kristályok FB2 , e-könyvet A szervóra és a kristályok letöltések TXT, ingyenes A szervóra és a kristályok letöltések könyvet, e-könyvet A szervóra és a kristályok download MOBI, letöltések A szervóra és a kristályok IPad, olvas A szervóra és a kristályok MOBI, olvas A szervóra és a kristályok DOC, ingyenes A szervóra és a kristályok AWZ, Download e-könyvet A szervóra és a kristályok iPad , ingyenes A szervóra és a kristályok DJVU, Download A szervóra és a kristályok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szervóra és a kristályok DVD, olvas A szervóra és a kristályok TXT, Book A szervóra és a kristályok letöltések DJVU, A szervóra és a kristályok letöltések könyvet ingyenes, A szervóra és a kristályok letöltések könyvet pdf ingyenes, A szervóra és a kristályok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szervóra és a kristályok pdf ingyenes, A szervóra és a kristályok letöltések könyvet epub ingyenes, A szervóra és a kristályok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply