A szeretet

Gaál Mózes - A szeretet

"Filkó úrnak a városkában vendégfogadója volt. Minthogy Filkó úr szűcslegény korában évekig lakott Pesten, s tudta, hogy finomabb vendéglőknek válogatott, idegen neve van: elnevezte ő is "Hotel Pannoniának". Ami elég hangzatos cím. Pincérre és szobalányra kitelt a famíliából. Volt egy tizenhét esztendős fia, akit három iskolából csaptak ki három egymás után következő évben. Az apja több ízben megígérte neki, hogy fel fogja a saját kezével akasztani, de ezt a Samu gyerek sehogy sem akarta elhinni. Beadta büntetésül szabóinasnak, onnan másodnapra megszökött, mert gazdája keveset adott enni, ő pedig jót és sokat szeretett enni. Filkó úr kétségbe volt esve, végül is beállította az üzletbe, csinált belőle kellnert, ami elég kellemes foglalkozás olyan fiatalembernek, aki sokat szeret ácsorogni, álldogálni. Samu a "Hotel Pannónia" első és utolsó pincére volt; néha egy kissé sokáig váratta a fináncokat, mikor sört parancsoltak, de hát arról nem tehetett, mert jólesett neki is egy pohár sör, főleg ha Filkó úr nem látta, amikor hamarosan felhajtja." – (Részlet a könyvből)A Könyv Magyarul!


Letöltések A szeretet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szeretet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  168
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9786155180460
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2228788 / 1083241  TAGS:
  Online A szeretet ebook, könyvet A szeretet FB2, Download A szeretet PDF , Download A szeretet MOBI, Online A szeretet könyvet, ingyenes letöltések A szeretet IPhone, Online könyvet A szeretet PDF, ingyenes A szeretet DJVU, ingyenes letöltések A szeretet TXT, letöltések A szeretet RTF, Online A szeretet FB2 , e-könyvet A szeretet letöltések TXT, ingyenes A szeretet letöltések könyvet, e-könyvet A szeretet download MOBI, letöltések A szeretet IPad, olvas A szeretet MOBI, olvas A szeretet DOC, ingyenes A szeretet AWZ, Download e-könyvet A szeretet iPad , ingyenes A szeretet DJVU, Download A szeretet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szeretet DVD, olvas A szeretet TXT, Book A szeretet letöltések DJVU, A szeretet letöltések könyvet ingyenes, A szeretet letöltések könyvet pdf ingyenes, A szeretet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szeretet pdf ingyenes, A szeretet letöltések könyvet epub ingyenes, A szeretet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply