A szeretet választható

Robert Hemfelt - Paul Meier - Frank Minirth - Dr. Mirnics Zsuzsanna (Szerk.) - A szeretet választható

John és Gladys bár nagyon szeretnék egymást szeretni, képtelenek közel kerülni a másikhoz. Kapcsolatukat behálózza egy rejtett, tudattalan szál, mely kimondhatatlan gyötrelmek és boldogtalanság okozója a házasságukban. Befolyásolja ítéleteiket, s megfosztja őket a választás szabadságától, miközben abban a tévhitben élnek, hogy jó döntést hoznak. Ezt a sajátos kapcsolati mintát nevezi a három amerikai szerző egyikük pszichológus, ketten pszichiáterek kodependenciának, azaz társfüggőségnek. Saját klinikájukon a MinirthMeier Klinikán sok ezer pár és család életében figyelték meg a társfüggőségben szenvedők kötődés mintáit. Bemutatják azt a folyamatot, ahogyan az érintettek beleszövődnek a partner személyébe, s énképük és identitásuk erős korlátok közé kerül. Az okok között elemzik a kielégítetlen érzelmi szükségleteket, az elveszett gyermekkor jelenségét, a diszfunkcionális családok helyreállítására irányuló belső kényszert, valamint a múlttal való megbékélés módját. Az érdeklődő olvasó segítséget kap, hogy saját kapcsolataira vonatkozóan átgondolhassa a rosszul működő minták hatásait, s a problémákat fenntartó tényezőket megfékezhesse. A szerzők lépésről lépésre vezetnek a változás esetenként fájdalmas, máskor örömteli útján. A könyvben ismertetett esettanulmányok azt bizonyítják, hogy mindenkinek van esélye az élet könnyebbé, rendezettebbé és irányíthatóbbá tenni, s visszanyerni a kapcsolatait megszépítő és gazdagító választás szabadságátA Könyv Magyarul!


Letöltések A szeretet választható ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szeretet választható ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.4 x 19.8 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  292
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  ISBN:
  9789632880075
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A szeretet választható ebook, könyvet A szeretet választható FB2, Download A szeretet választható PDF , Download A szeretet választható MOBI, Online A szeretet választható könyvet, ingyenes letöltések A szeretet választható IPhone, Online könyvet A szeretet választható PDF, ingyenes A szeretet választható DJVU, ingyenes letöltések A szeretet választható TXT, letöltések A szeretet választható RTF, Online A szeretet választható FB2 , e-könyvet A szeretet választható letöltések TXT, ingyenes A szeretet választható letöltések könyvet, e-könyvet A szeretet választható download MOBI, letöltések A szeretet választható IPad, olvas A szeretet választható MOBI, olvas A szeretet választható DOC, ingyenes A szeretet választható AWZ, Download e-könyvet A szeretet választható iPad , ingyenes A szeretet választható DJVU, Download A szeretet választható e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szeretet választható DVD, olvas A szeretet választható TXT, Book A szeretet választható letöltések DJVU, A szeretet választható letöltések könyvet ingyenes, A szeretet választható letöltések könyvet pdf ingyenes, A szeretet választható pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szeretet választható pdf ingyenes, A szeretet választható letöltések könyvet epub ingyenes, A szeretet választható ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply