A szeretet üzenete

Amotáné Benkő Noémi - A szeretet üzenete

Életre tanító történetek az év minden napjára.
Egy életvezetési könyv A szeretet üzenete mindig igei alapú, ugyanakkor a hétköznapok emberét, legfontosabb célközönségként a kora tizenéves gyermekeket megszólító történeteire ma korhatár nélkül mindenkinek nagy szüksége van. Ezek az egyszerűen, kristálytisztán megfogalmazott kis példázatok ugyanis családi hittankönyvként is használható, nagyon életteli, reményt és derűt sugárzó miniatűr prédikációk. Olyan szövegek, amelyeket szülők és gyermekeik, nagyszülők és unokáik együtt olvashatnak. Egy nagyon fontos és megszívlelendő idézet ebből a szépen illusztrált, "gyerekbarát" betűtípusú, méltó szellemi-lelki ősök örökségét továbbvivő Benkő Noémi-könyvből. Amelynek – címéhez híven – minden mondata Isten és az emberek szeretetéről tanúskodik. Ezekre a sorokra nagyon érdemes odafigyelnünk, legyünk bár nagyon fiatalok vagy már idősebbek, ebben a mai, kicsinyeket és nagyokat egyaránt kíméletlenül "versenyeztető" világban: "Biztosan valóban ügyes vagy, de nem szabad elfelejtened, hogy ehhez erőt, képességet, tudást, vagyis mindazt, amivel mások javára lehetsz, Istentől kaptad, hogy kamatoztasd…Ha valamit jól meg tudsz csinálni, azt egyedül Neki köszönheted…"A Könyv Magyarul!


Letöltések A szeretet üzenete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szeretet üzenete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  406
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  464 gr
  ISBN:
  9786155697142
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2709959 / 1171287  TAGS:
  Online A szeretet üzenete ebook, könyvet A szeretet üzenete FB2, Download A szeretet üzenete PDF , Download A szeretet üzenete MOBI, Online A szeretet üzenete könyvet, ingyenes letöltések A szeretet üzenete IPhone, Online könyvet A szeretet üzenete PDF, ingyenes A szeretet üzenete DJVU, ingyenes letöltések A szeretet üzenete TXT, letöltések A szeretet üzenete RTF, Online A szeretet üzenete FB2 , e-könyvet A szeretet üzenete letöltések TXT, ingyenes A szeretet üzenete letöltések könyvet, e-könyvet A szeretet üzenete download MOBI, letöltések A szeretet üzenete IPad, olvas A szeretet üzenete MOBI, olvas A szeretet üzenete DOC, ingyenes A szeretet üzenete AWZ, Download e-könyvet A szeretet üzenete iPad , ingyenes A szeretet üzenete DJVU, Download A szeretet üzenete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szeretet üzenete DVD, olvas A szeretet üzenete TXT, Book A szeretet üzenete letöltések DJVU, A szeretet üzenete letöltések könyvet ingyenes, A szeretet üzenete letöltések könyvet pdf ingyenes, A szeretet üzenete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szeretet üzenete pdf ingyenes, A szeretet üzenete letöltések könyvet epub ingyenes, A szeretet üzenete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply