A szeretet naplója


"Egy sötét korszak megpróbáltatásokkal terhes 11 hónapjáról számolok be ebben a naplóban. Attól a perctol kezdve vezettem, hogy toletek elszakítottak és vándorbotot adtak kezembe. Vezettem ezeket a feljegyzéseket futött, majd hideg szobában, szabadban eresz alatt, nyitott tehergépkocsin és amerikai fogságban szöges drótkerítés mögött is. Egyedüli barátom és vígasztalóm ez a napló volt, mert segítségével a gondolat szárnyán tudtam veletek érintkezni és hozzátok szólani" – írja a szerzo gyermekeinek szóló ajánlásában. A napló 1944. november 30. eseményeivel kezdodik és 1945. október 8-ával végzodik. Megjárta Koszeget, Tannt (Ausztria), Pfarrkirchent, Linzet, Grazot, és mindvégig az otthon maradottak iránti szeretetet sugározza.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szeretet naplója ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szeretet naplója ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  210
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  250 gr
  ISBN:
  9789639324732
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2048356 / 1120704  TAGS:
  Online A szeretet naplója ebook, könyvet A szeretet naplója FB2, Download A szeretet naplója PDF , Download A szeretet naplója MOBI, Online A szeretet naplója könyvet, ingyenes letöltések A szeretet naplója IPhone, Online könyvet A szeretet naplója PDF, ingyenes A szeretet naplója DJVU, ingyenes letöltések A szeretet naplója TXT, letöltések A szeretet naplója RTF, Online A szeretet naplója FB2 , e-könyvet A szeretet naplója letöltések TXT, ingyenes A szeretet naplója letöltések könyvet, e-könyvet A szeretet naplója download MOBI, letöltések A szeretet naplója IPad, olvas A szeretet naplója MOBI, olvas A szeretet naplója DOC, ingyenes A szeretet naplója AWZ, Download e-könyvet A szeretet naplója iPad , ingyenes A szeretet naplója DJVU, Download A szeretet naplója e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szeretet naplója DVD, olvas A szeretet naplója TXT, Book A szeretet naplója letöltések DJVU, A szeretet naplója letöltések könyvet ingyenes, A szeretet naplója letöltések könyvet pdf ingyenes, A szeretet naplója pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szeretet naplója pdf ingyenes, A szeretet naplója letöltések könyvet epub ingyenes, A szeretet naplója ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply