A szeretet erejével – Reni könyve


Tragédia az országúton. Egy fiatal tizenhat éves, vidám, gondtalan és szép lány súlyos autóbalesetet szenved. Az orvostudomány és az akarat csodájaként csonkán, szétzúzott szervekkel kerekesszékbe kényszerülve, de életben marad. Innentől vége a szenzációnak, következnek a keserves hétköznapok, hetek, évek. És kezdődik az igazi csoda, amikor a fiatal, immár huszonnégy éves lány önmaga keres májdonort és a sikeres műtéttel életben maradhat. A riportkönyv írója három emberrel beszélget erről: az érintett édesanyjával, húgával és magával a balesetet szenvedett lánnyal. Hárman háromféle történetet mesélnek el ugyanarról. Hogyan lehet méltóságteljes, tiszta és szép életet élni szeretetben, akkor is, ha az ember kiszolgáltatott, mit adhat cserébe az, ápolásért, a figyelemért és mi az, ami a legnehezebb percekben is megtartja. A tragédia megerősíti azt, akiben érték lapul, és összetöri, felmorzsolja a gyengét. Egy lány élni akar, és ennek az akarásnak a titkát tudhatjuk meg ebből a könyvből. Pontosabban három titkot. Az édesanyáét, akinek a gyereke a legfontosabb, és ha baj van, akkor kiáll mellette napról napra, hétről hétre, évről évre. A testvérét, aki kimondja, hogy a nővére a példaképe, ő is úgy szeretne minden nehéz helyzetben viselkedni. És a lányét, akitől megtudhatjuk, hogy sokkal jobb küzdeni, szeretni az életet, mint feladni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szeretet erejével – Reni könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szeretet erejével – Reni könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  84
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9786155007422
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2383855 / 1125314  TAGS:
  Online A szeretet erejével – Reni könyve ebook, könyvet A szeretet erejével – Reni könyve FB2, Download A szeretet erejével – Reni könyve PDF , Download A szeretet erejével – Reni könyve MOBI, Online A szeretet erejével – Reni könyve könyvet, ingyenes letöltések A szeretet erejével – Reni könyve IPhone, Online könyvet A szeretet erejével – Reni könyve PDF, ingyenes A szeretet erejével – Reni könyve DJVU, ingyenes letöltések A szeretet erejével – Reni könyve TXT, letöltések A szeretet erejével – Reni könyve RTF, Online A szeretet erejével – Reni könyve FB2 , e-könyvet A szeretet erejével – Reni könyve letöltések TXT, ingyenes A szeretet erejével – Reni könyve letöltések könyvet, e-könyvet A szeretet erejével – Reni könyve download MOBI, letöltések A szeretet erejével – Reni könyve IPad, olvas A szeretet erejével – Reni könyve MOBI, olvas A szeretet erejével – Reni könyve DOC, ingyenes A szeretet erejével – Reni könyve AWZ, Download e-könyvet A szeretet erejével – Reni könyve iPad , ingyenes A szeretet erejével – Reni könyve DJVU, Download A szeretet erejével – Reni könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szeretet erejével – Reni könyve DVD, olvas A szeretet erejével – Reni könyve TXT, Book A szeretet erejével – Reni könyve letöltések DJVU, A szeretet erejével – Reni könyve letöltések könyvet ingyenes, A szeretet erejével – Reni könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A szeretet erejével – Reni könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szeretet erejével – Reni könyve pdf ingyenes, A szeretet erejével – Reni könyve letöltések könyvet epub ingyenes, A szeretet erejével – Reni könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply