A szerelem titkos kertje

Katie Fforde - A szerelem titkos kertje

"És ekkor kibújt a nap egy felhő mögül, amitől minden megváltozott.
– Varázslatos – lehelte Lorna.
Így is volt. A kertet megülte a csend, csak a madarak csiviteltek, és a fákon keresztültörő fény mindent zöldre festett. Bár javarészt elvadult, tövises növények vették körül őket, a lelküket megszállta a béke."

Lorna kertész, Phillynek, a barátnőjének pedig növényneveldéje van. Közösen gondozzák egy udvarház parkját az Anglia egyik ékszerdobozának számító Cotswoldban.

A hely azonban rég elfeledett titkokat is rejteget: váratlanul egy elvadult kertrészt fedeznek fel, ami ellenállhatatlanul vonzza őket. Szeretnék újra kialakítani benne a csendes, varázslatos zugot, amilyen a távoli múltban lehetett.

A helyreállítás komoly erőpróba, ráadásul az idő is szorítja hősnőinket. Ha ez nem lenne elég, az élet további megoldandó helyzetekkel is szembesíti őket. Mindkettőjükhöz bekopogtat az új szerelem, de akár a titkos kert rozsdás kapujából látható kusza, áthatolhatatlan növényszövedék, az életük egyre csak zilálódni látszik.

Vészesen közeleg az udvarházban lakó Anthea születésnapja, amit már a felújított parkban szeretne ünnepelni. Vajon sikerül-e Lornának és Phillynek időben virágpompába borítaniuk a kertet, és kiegyenesednek-e újra a szerelmeik útjai?
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerelem titkos kertje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerelem titkos kertje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  384
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  356 gr
  ISBN:
  9789634331537
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705989 / 1168859
  Translator:


  TAGS:
  Online A szerelem titkos kertje ebook, könyvet A szerelem titkos kertje FB2, Download A szerelem titkos kertje PDF , Download A szerelem titkos kertje MOBI, Online A szerelem titkos kertje könyvet, ingyenes letöltések A szerelem titkos kertje IPhone, Online könyvet A szerelem titkos kertje PDF, ingyenes A szerelem titkos kertje DJVU, ingyenes letöltések A szerelem titkos kertje TXT, letöltések A szerelem titkos kertje RTF, Online A szerelem titkos kertje FB2 , e-könyvet A szerelem titkos kertje letöltések TXT, ingyenes A szerelem titkos kertje letöltések könyvet, e-könyvet A szerelem titkos kertje download MOBI, letöltések A szerelem titkos kertje IPad, olvas A szerelem titkos kertje MOBI, olvas A szerelem titkos kertje DOC, ingyenes A szerelem titkos kertje AWZ, Download e-könyvet A szerelem titkos kertje iPad , ingyenes A szerelem titkos kertje DJVU, Download A szerelem titkos kertje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerelem titkos kertje DVD, olvas A szerelem titkos kertje TXT, Book A szerelem titkos kertje letöltések DJVU, A szerelem titkos kertje letöltések könyvet ingyenes, A szerelem titkos kertje letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerelem titkos kertje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerelem titkos kertje pdf ingyenes, A szerelem titkos kertje letöltések könyvet epub ingyenes, A szerelem titkos kertje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply