A szerelem fogságában


Az írónő neve talán már ismerősen cseng a magyar olvasók fülében a rejtélyes életű Ibrahim Müteferrika regénye kapcsán (Magyar). Most itt az alkalom, hogy az írónőt egy egészen más jellegű írásán keresztül ismerhessük meg.
Ez a gazdagon illusztrált irodalmi mű két rokonlélek közös alkotásából született. Solmaz Kâmuran török írónő három rövid, fantazmagórikus novelláját Nevin Hirik szárnyaló képzeletének rajzai teszik teljessé.
A történetek a beteljesületlen szerelemről szólnak Az ezerarcú szerelemről A szerelem olykor fellobbantja a szívünkben szunnyadó lángot. A szerelem olykor elhatalmasodó tűzvészre emlékeztet bennünket. Vagy gyertyára, amelyet a szélben felejtettek. A szerelem néha olyan, mint egy idegen, akit ezer éve ismerünk. És végül a szerelem néha egyszerűen olyan, mint a szerelem.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerelem fogságában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szerelem fogságában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  80
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789632635385
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2652998 / 1152757
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A szerelem fogságában ebook, könyvet A szerelem fogságában FB2, Download A szerelem fogságában PDF , Download A szerelem fogságában MOBI, Online A szerelem fogságában könyvet, ingyenes letöltések A szerelem fogságában IPhone, Online könyvet A szerelem fogságában PDF, ingyenes A szerelem fogságában DJVU, ingyenes letöltések A szerelem fogságában TXT, letöltések A szerelem fogságában RTF, Online A szerelem fogságában FB2 , e-könyvet A szerelem fogságában letöltések TXT, ingyenes A szerelem fogságában letöltések könyvet, e-könyvet A szerelem fogságában download MOBI, letöltések A szerelem fogságában IPad, olvas A szerelem fogságában MOBI, olvas A szerelem fogságában DOC, ingyenes A szerelem fogságában AWZ, Download e-könyvet A szerelem fogságában iPad , ingyenes A szerelem fogságában DJVU, Download A szerelem fogságában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerelem fogságában DVD, olvas A szerelem fogságában TXT, Book A szerelem fogságában letöltések DJVU, A szerelem fogságában letöltések könyvet ingyenes, A szerelem fogságában letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerelem fogságában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerelem fogságában pdf ingyenes, A szerelem fogságában letöltések könyvet epub ingyenes, A szerelem fogságában ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply