A szerelem foglyai

Nicole Jordan - A szerelem foglyai

Nicole Jordan élvezetes meséje érzéki és lebilincselő történet az 1800-as évek elejének történeti hátterébe helyezve. Magával ragadó első kötete az izgalmas, új, Szerelmi csatározások című sorozatának.

Marcus Pierce, a veszedelmesen jóképű, nőfaló hírében álló arisztokrata a grófi címmel együtt megörökli Arabella Loring és két húga gyámságát, és azon nyomban közli velük, hogy szándékában áll gazdagon kiházasítani őket. De a gyönyörűséges és makrancos Arabella már első találkozásuk alkalmával mélyen erotikus feszültséget kelt Marcusban. Szenvedélyes pengeváltásuk után Marcus úgy dönt, hogy mindenáron megszerzi ezt a gyönyörű és tűzről pattant teremtést.
Arabella, akinek egyszer már összetörték a szívét, örökre lemondott a férfiakról és a házasságról. Csupán arra vágyik, hogy háborítatlanul vezethesse az ifjú hölgyek számára létesített iskoláját. Ám mégis elfogadja Marcus vakmerő kihívását: ha a gróf el tudja csavarni a fejét két hét alatt, akkor a felesége lesz. Ha azonban képes ellenállni a férfi csábítási kísérleteinek, ő és a húgai végleg elnyerik függetlenségüket.
És ezzel kezdetét veszi az erotikus fordulatokban gazdag szerelmi csatározás




A Könyv Magyarul!


Letöltések A szerelem foglyai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A szerelem foglyai ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  324
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789639803374
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A szerelem foglyai ebook, könyvet A szerelem foglyai FB2, Download A szerelem foglyai PDF , Download A szerelem foglyai MOBI, Online A szerelem foglyai könyvet, ingyenes letöltések A szerelem foglyai IPhone, Online könyvet A szerelem foglyai PDF, ingyenes A szerelem foglyai DJVU, ingyenes letöltések A szerelem foglyai TXT, letöltések A szerelem foglyai RTF, Online A szerelem foglyai FB2 , e-könyvet A szerelem foglyai letöltések TXT, ingyenes A szerelem foglyai letöltések könyvet, e-könyvet A szerelem foglyai download MOBI, letöltések A szerelem foglyai IPad, olvas A szerelem foglyai MOBI, olvas A szerelem foglyai DOC, ingyenes A szerelem foglyai AWZ, Download e-könyvet A szerelem foglyai iPad , ingyenes A szerelem foglyai DJVU, Download A szerelem foglyai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szerelem foglyai DVD, olvas A szerelem foglyai TXT, Book A szerelem foglyai letöltések DJVU, A szerelem foglyai letöltések könyvet ingyenes, A szerelem foglyai letöltések könyvet pdf ingyenes, A szerelem foglyai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szerelem foglyai pdf ingyenes, A szerelem foglyai letöltések könyvet epub ingyenes, A szerelem foglyai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply