A szent tolvaj

William Ryan - A szent tolvaj

Kegyetlen gyilkosság történik Moszkvában, az 1930-as években. A helyszín egy pusztulásra ítélt templom, az áldozat pedig egy fiatal, külföldi lány. Alekszej Koroljev, a milíca rangidős bűnügyi nyomozója a szörnyű tett elkövetőjének nyomába ered, miközben egyre veszélyesebb helyzetekbe keveredik. Vajon egy megszállott gyilkost kell elkapnia, vagy egy olyan politikai ügybe keveredett, amely nemcsak a karrierjét, de már az életét is fenyegeti? A helyzet tovább bonyolódik, amikor a rettegett titkosrendőrség, az NKVD is bekapcsolódik a nyomozásba egy rejtélyes ikon után kutatva. Az idő rohamosan fogy, az áldozatok száma pedig egyre nő.
A moszkvai mindennapok hátterében működik egy másik világ is: a szervezett alvilágé, amely él és virul, részt kér a legális és illegális bevételekből, korrumpálja és behálózza a diktatúra hatalmát, és amely ellen Koroljevnek szinte egyedül kell felvennie a harcot.

A szerző, William Ryan nagyszerűen adja vissza a dicső szocializmus építésének hatását a mindennapi életre: ez a világ az elhallgatott gondolatoké, a ki nem mondott szavaké, a nem őszinte párbeszédeké – folytonos és kényszerű igazodás a sztálini idők esztelen terrorjához. Van-e, lehet-e igazság ebben a világban? Milyen a hírhedt Lubjanka kihallgatóhelyisége belülről? Milyen hatalma volt egy NKVD-s tisztnek Sztálin idején? Hogyan szerveződött az orosz alvilág a kommunizmus építésének időszaka alatt? Maradhat-e tisztességes az ember egy velejéig romlott világban? Mindezekre és a végső rejtélyre is fény derül a regény fordulatos végjátékában, miközben kitűnő képet kapunk egy letűnt korszak fojtogató, embertelen légköréről is.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szent tolvaj ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szent tolvaj ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  350
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  480 gr
  ISBN:
  9789636433222
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2220474 / 1076418
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A szent tolvaj ebook, könyvet A szent tolvaj FB2, Download A szent tolvaj PDF , Download A szent tolvaj MOBI, Online A szent tolvaj könyvet, ingyenes letöltések A szent tolvaj IPhone, Online könyvet A szent tolvaj PDF, ingyenes A szent tolvaj DJVU, ingyenes letöltések A szent tolvaj TXT, letöltések A szent tolvaj RTF, Online A szent tolvaj FB2 , e-könyvet A szent tolvaj letöltések TXT, ingyenes A szent tolvaj letöltések könyvet, e-könyvet A szent tolvaj download MOBI, letöltések A szent tolvaj IPad, olvas A szent tolvaj MOBI, olvas A szent tolvaj DOC, ingyenes A szent tolvaj AWZ, Download e-könyvet A szent tolvaj iPad , ingyenes A szent tolvaj DJVU, Download A szent tolvaj e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szent tolvaj DVD, olvas A szent tolvaj TXT, Book A szent tolvaj letöltések DJVU, A szent tolvaj letöltések könyvet ingyenes, A szent tolvaj letöltések könyvet pdf ingyenes, A szent tolvaj pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szent tolvaj pdf ingyenes, A szent tolvaj letöltések könyvet epub ingyenes, A szent tolvaj ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply