A Szent Lepel titkos szövetsége

Julia Navarro - A Szent Lepel titkos szövetsége

Tűz üt ki a torinói székesegyházban. A helyszínre érkező rendőrök egy holttestet találnak a féltve őrzött Szent Lepel közelében. Az azonosítás sikertelen, de megállapítják, hogy a fiatal férfinak nincs nyelve. Ez már a harmadik ilyen különös eset. Marco Valoni, a műkincsrendészeti csoport vezetője nem hisz a véletlenekben, ezért elszánt hajszát indít a sorozatos bűncselekmények felderítésére. Megingathatatlan meggyőződése, hogy a templomi betöréseknek és rejtélyes tűzeseteknek az igazi célpontja a Szent Lepel. El akarják lopni? Meg akarják semmisíteni? Kinek állhat ez érdekében? A Szent Lepel rejtélye, hitelessége vagy hamissága újra és újra felmerül a nyomozás során. A csapat művészettörténésze, Sofia és egy önjelölt segítőjük, Ana, a spanyol újságírólány a lepel múltjában sejti a magyarázatot.
Hihetetlenül izgalmas, fordulatos nyomozás és egy valódi történelmi krimi bontakozik ki az olvasó előtt. Megelevenedik a Szent Lepel közel 2000 éves hiteles története: a Szent Lepel kalandos útja Jeruzsálemtől, Edessán, Konstantinápolyon, Franciaországon, Spanyolországon és Skócián át. Újszerű és meglepő választ ad a regény a Szent Lepel kormeghatározásával kapcsolatos dilemmára is.
Feltárul az olvasó előtt sok eddig titokzatos esemény, a lepel csodával határos megmaradása, őrzői és támadói kiléte, az érte folyó szakadatlan harc Jézus halála óta. Az egyház, a templomosok, világi uralkodók és hatalmasságok, szekták mind a lepel egyedüli jogos tulajdonosának vallják magukat a múltban és a jelenben egyaránt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Szent Lepel titkos szövetsége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Szent Lepel titkos szövetsége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  358
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  670 gr
  ISBN:
  9789638846259
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2216975 / 1072879
  Translator:


  TAGS:
  Online A Szent Lepel titkos szövetsége ebook, könyvet A Szent Lepel titkos szövetsége FB2, Download A Szent Lepel titkos szövetsége PDF , Download A Szent Lepel titkos szövetsége MOBI, Online A Szent Lepel titkos szövetsége könyvet, ingyenes letöltések A Szent Lepel titkos szövetsége IPhone, Online könyvet A Szent Lepel titkos szövetsége PDF, ingyenes A Szent Lepel titkos szövetsége DJVU, ingyenes letöltések A Szent Lepel titkos szövetsége TXT, letöltések A Szent Lepel titkos szövetsége RTF, Online A Szent Lepel titkos szövetsége FB2 , e-könyvet A Szent Lepel titkos szövetsége letöltések TXT, ingyenes A Szent Lepel titkos szövetsége letöltések könyvet, e-könyvet A Szent Lepel titkos szövetsége download MOBI, letöltések A Szent Lepel titkos szövetsége IPad, olvas A Szent Lepel titkos szövetsége MOBI, olvas A Szent Lepel titkos szövetsége DOC, ingyenes A Szent Lepel titkos szövetsége AWZ, Download e-könyvet A Szent Lepel titkos szövetsége iPad , ingyenes A Szent Lepel titkos szövetsége DJVU, Download A Szent Lepel titkos szövetsége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Szent Lepel titkos szövetsége DVD, olvas A Szent Lepel titkos szövetsége TXT, Book A Szent Lepel titkos szövetsége letöltések DJVU, A Szent Lepel titkos szövetsége letöltések könyvet ingyenes, A Szent Lepel titkos szövetsége letöltések könyvet pdf ingyenes, A Szent Lepel titkos szövetsége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Szent Lepel titkos szövetsége pdf ingyenes, A Szent Lepel titkos szövetsége letöltések könyvet epub ingyenes, A Szent Lepel titkos szövetsége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply