A szemlélők


Egy meg nem nevezett nyugat-európai ország diplomatáját hazarendelik állomáshelyéről, egy kicsi, kelet-európai országból. Otthon fegyelmi bizottság elé kell állnia botrányos viselkedése miatt: megvert és lerugdosott a lépcsőn egy újságírót.

Vajon mi késztette erre az önmaga számára is érthetetlen indulatkitörésre Rolandot, a diplomatacsalád legifjabb tagját? Pedig őt arra "idomították", hogy semleges, szenvtelen szemlélője legyen a világnak és az életnek. A saját életének is. Ám történhetnek olyan események, amelyek a szemlélőket is kibillentik egyensúlyukból. Roland Anna szerelmétől várja a megváltást, azt, hogy összefoltozza szétszakadt világát. Csakhogy Anna is meghasonlott önmagával, az ő világa is kettéhasadt, amikor haza kellett térnie egy olyan országba, ahol akár börtönbe vethetik vagy ki is végezhetik a polgárokat.
Két történet, két világ, két értékrend. Összeférhet-e a kettő? Szerethetik-e egymást azok, akik nem tartoznak össze, mert a sors, a történelem áthidalhatatlan szakadékot vájt közéjük?

A szemlélők a szeretet regénye. A férfi és nő közötti szerelemé, a felebaráti szereteté, a hazaszereteté. Mindenfajta lehetséges és lehetetlen szereteté.

Szabó Magda nem csupán azért zseni, mert bravúros finomsággal és pontossággal képes ábrázolni az emberi érzelmeket és kapcsolatokat, hanem azért is, mert ezeken keresztül képes bemutatni a történelmet, azaz egy sokkal nagyobb drámai színteret. Ez a kötet olyan világról mesél, amely a mai napig körülöttünk létezik, egy kicsit bennünk, egy kicsit rajtunk kívül is. A szemlélők hidakról szól, amiken képtelenek vagyunk végigmenni. Helyette magányos csolnakokban evezünk valamerre, miközben elhaladunk azok alatt a bizonyos hidak alatt. – SZENTESI ÉVA
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szemlélők ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szemlélők ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  277
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  348 gr
  ISBN:
  9786155715013
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2697304 / 1164744
  Series:


  TAGS:
  Online A szemlélők ebook, könyvet A szemlélők FB2, Download A szemlélők PDF , Download A szemlélők MOBI, Online A szemlélők könyvet, ingyenes letöltések A szemlélők IPhone, Online könyvet A szemlélők PDF, ingyenes A szemlélők DJVU, ingyenes letöltések A szemlélők TXT, letöltések A szemlélők RTF, Online A szemlélők FB2 , e-könyvet A szemlélők letöltések TXT, ingyenes A szemlélők letöltések könyvet, e-könyvet A szemlélők download MOBI, letöltések A szemlélők IPad, olvas A szemlélők MOBI, olvas A szemlélők DOC, ingyenes A szemlélők AWZ, Download e-könyvet A szemlélők iPad , ingyenes A szemlélők DJVU, Download A szemlélők e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szemlélők DVD, olvas A szemlélők TXT, Book A szemlélők letöltések DJVU, A szemlélők letöltések könyvet ingyenes, A szemlélők letöltések könyvet pdf ingyenes, A szemlélők pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szemlélők pdf ingyenes, A szemlélők letöltések könyvet epub ingyenes, A szemlélők ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply