A szem böjtje


Bizánci művészettel, ikonokkal kapcsolatos könyv meglehetősen ritkán lát napvilágot hazánkban. Épp ezért a kiadásra kerülő művek általában nagy ívű művészettörténeti áttekintések vagy teológiai összefogó írások, s csak ritkán merészkednek különlegesebb területekre úgy, hogy megmaradjanak a szélesebb közönséghez szóló, ismeretterjesztő munkának. A jelen kötet esetében fordított a helyzet: kisebb témákat választva, egy-egy szent alakján, egy-egy eldugott templom falfestményein, valamely meghatározó korszakon, alkotón keresztül szeretné felvillantani az ikonfestészet világának gazdagságát és változatosságát. Beszél pl. az ikonok szimbolikájáról, az ikonosztázok történetéről és jelenségéről.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szem böjtje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szem böjtje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  300
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789639484818
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2105787 / 1113709
  Format:


  TAGS:
  Online A szem böjtje ebook, könyvet A szem böjtje FB2, Download A szem böjtje PDF , Download A szem böjtje MOBI, Online A szem böjtje könyvet, ingyenes letöltések A szem böjtje IPhone, Online könyvet A szem böjtje PDF, ingyenes A szem böjtje DJVU, ingyenes letöltések A szem böjtje TXT, letöltések A szem böjtje RTF, Online A szem böjtje FB2 , e-könyvet A szem böjtje letöltések TXT, ingyenes A szem böjtje letöltések könyvet, e-könyvet A szem böjtje download MOBI, letöltések A szem böjtje IPad, olvas A szem böjtje MOBI, olvas A szem böjtje DOC, ingyenes A szem böjtje AWZ, Download e-könyvet A szem böjtje iPad , ingyenes A szem böjtje DJVU, Download A szem böjtje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szem böjtje DVD, olvas A szem böjtje TXT, Book A szem böjtje letöltések DJVU, A szem böjtje letöltések könyvet ingyenes, A szem böjtje letöltések könyvet pdf ingyenes, A szem böjtje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szem böjtje pdf ingyenes, A szem böjtje letöltések könyvet epub ingyenes, A szem böjtje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply