A Szellem titka

Joseph Delaney - A Szellem titka

Nagyon hosszú, kemény, kegyetlen tél ígérkezik – mondta anya. És rosszabb helyen nem is lehetne tölteni, mint fönt Anglezarkéban. Apád aggódik érted, fiam, és én is. Hogy az egyik szavam a másikba ne öltsem. A sötétség hatalma erősödik és különösen baljóslatú a hatása a mocsárvidéken. Maradj a mestered közelében. Ő az egyetlen igaz barátod. Segítenetek kell egymást.
Mikor egyre hűvösödik az idő, a Szellem bejelenti, hogy itt az ideje az Anglezarkéban lévő téli házába költözni – egy kietlen, félelmetes vidéken fekszik, amely közel van a sötéthez, mély pincéjében pedig megkötött boszorkányok és koboldok raboskodnak.
Mikor megérkeznek, Tom egyre több rejtélyt fedez fel mestere múltjában és megfejti egy titokzatos látogató kilétét is, aki úgy tűnik, a Szellem halálos ellensége. Vajon őt is magával ragadja a Szellem múltja? És mekkora veszélybe kerül Tom, ha felfedi mestere titkait?A Könyv Magyarul!


Letöltések A Szellem titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Szellem titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  270
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  416 gr
  ISBN:
  9789632452418
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217658 / 1073621
  Series:


  TAGS:
  Online A Szellem titka ebook, könyvet A Szellem titka FB2, Download A Szellem titka PDF , Download A Szellem titka MOBI, Online A Szellem titka könyvet, ingyenes letöltések A Szellem titka IPhone, Online könyvet A Szellem titka PDF, ingyenes A Szellem titka DJVU, ingyenes letöltések A Szellem titka TXT, letöltések A Szellem titka RTF, Online A Szellem titka FB2 , e-könyvet A Szellem titka letöltések TXT, ingyenes A Szellem titka letöltések könyvet, e-könyvet A Szellem titka download MOBI, letöltések A Szellem titka IPad, olvas A Szellem titka MOBI, olvas A Szellem titka DOC, ingyenes A Szellem titka AWZ, Download e-könyvet A Szellem titka iPad , ingyenes A Szellem titka DJVU, Download A Szellem titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Szellem titka DVD, olvas A Szellem titka TXT, Book A Szellem titka letöltések DJVU, A Szellem titka letöltések könyvet ingyenes, A Szellem titka letöltések könyvet pdf ingyenes, A Szellem titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Szellem titka pdf ingyenes, A Szellem titka letöltések könyvet epub ingyenes, A Szellem titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply