A szégyen birodalma

Jean Ziegler - A szégyen birodalma

A svájci szociológus a közelmúltig élelmezésügyi ENSZ-megbízottként a lehető legmélyebbre tekinthetett mind az új "hűbérurak", mind a soha nem látott mértékben szorongatott új "hűbéresek" birodalmába. A WTO vagy a brazil Elnöki Palota kulisszatitkai az egyik oldalon; a nagyböjtöt betartó, adósságaikat következetesen törlesztő, kávétermelő etióp földművesek másikon…
Ziegler saját tapasztalatainak lenyűgöző elbeszélését Ötvözve a felvilágosodásból merített eszmékkel ráébreszt arra, hogy ma a világ újrafeudalizálásának vagyunk a tanúi.
Az új "földesurak" a nagy transzkonintentális társaságok kozmokratái módszeresen fosztják ki a déli félteke népeit. Ehhez két tömegpusztító fegyvert alkalmaznak: a hitelezést és az éheztetést. Az eladósodott állam lemond szuverenitásáról; az ebből következő éhség miatt agonizáló népek pedig lemondanak a szabdságukról. így hozzák létre alattomosan a kozmokraták bolygónkon a szégyen birodalmát.
Az éhezés és az adósság révén virágzó globalizálódott kapitalizmusban sok választás nincsen. Vagy emberként, más emberekkel szolidárisán viselkedik a kozmokrata – és birodalma felbomlik, vagy pokolba a részvéttel, a szimpátiákkal – és kegyetlen, cinikus ragadozóként viselkedik, mire beruházásainak megtérülési mutatói növekedésnek indulnak, nyeresége a csillagos égig nő, lábai alatt pedig tovább gyarapodnak a tömegsírok.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szégyen birodalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szégyen birodalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  284
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  340 gr
  ISBN:
  9789636622749
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2206092 / 1061888
  Fordító:


  TAGS:
  Online A szégyen birodalma ebook, könyvet A szégyen birodalma FB2, Download A szégyen birodalma PDF , Download A szégyen birodalma MOBI, Online A szégyen birodalma könyvet, ingyenes letöltések A szégyen birodalma IPhone, Online könyvet A szégyen birodalma PDF, ingyenes A szégyen birodalma DJVU, ingyenes letöltések A szégyen birodalma TXT, letöltések A szégyen birodalma RTF, Online A szégyen birodalma FB2 , e-könyvet A szégyen birodalma letöltések TXT, ingyenes A szégyen birodalma letöltések könyvet, e-könyvet A szégyen birodalma download MOBI, letöltések A szégyen birodalma IPad, olvas A szégyen birodalma MOBI, olvas A szégyen birodalma DOC, ingyenes A szégyen birodalma AWZ, Download e-könyvet A szégyen birodalma iPad , ingyenes A szégyen birodalma DJVU, Download A szégyen birodalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szégyen birodalma DVD, olvas A szégyen birodalma TXT, Book A szégyen birodalma letöltések DJVU, A szégyen birodalma letöltések könyvet ingyenes, A szégyen birodalma letöltések könyvet pdf ingyenes, A szégyen birodalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szégyen birodalma pdf ingyenes, A szégyen birodalma letöltések könyvet epub ingyenes, A szégyen birodalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply