A szegény ember káposztája

Gárdonyi Géza - Hunyadi Csaba Zsolt (Vál.) - A szegény ember káposztája

Gárdonyi Géza nemcsak a felnőtt olvasók számára alkotta meg ma már klasszikusnak számító remekműveit, de a magyar gyermekirodalmat is megajándékozta néhány gyöngyszemmel.

Meséi egyaránt nyújtanak önfeledt szórakozást kicsiknek és nagyoknak, történetei olyanok, mint a magyar népmesék, ám egy nyúlfarknyit gazdagabbak azoknál. A mesék varázsát a 19. századi falusi élet valóságával hihetővé változtató kedves, mókás, furfangos történetek példát mutatnak emberségből, becsületből, emellett kedves humorral kacagtatók, csavaros talánnyal, izgalmas, színes ötletekkel szórakoztatók, újra és újra elolvashatók.

A legszebb meséket csokorba gyűjtő, a szerző születésének 150. évfordulójára megjelenő kötet is hozzájárul, hogy Gárdonyi Géza meseíróként is ismertté váljon a magyar olvasóközönség előtt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szegény ember káposztája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szegény ember káposztája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  562 gr
  ISBN:
  9789632672076
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239171 / 1093688  TAGS:
  Online A szegény ember káposztája ebook, könyvet A szegény ember káposztája FB2, Download A szegény ember káposztája PDF , Download A szegény ember káposztája MOBI, Online A szegény ember káposztája könyvet, ingyenes letöltések A szegény ember káposztája IPhone, Online könyvet A szegény ember káposztája PDF, ingyenes A szegény ember káposztája DJVU, ingyenes letöltések A szegény ember káposztája TXT, letöltések A szegény ember káposztája RTF, Online A szegény ember káposztája FB2 , e-könyvet A szegény ember káposztája letöltések TXT, ingyenes A szegény ember káposztája letöltések könyvet, e-könyvet A szegény ember káposztája download MOBI, letöltések A szegény ember káposztája IPad, olvas A szegény ember káposztája MOBI, olvas A szegény ember káposztája DOC, ingyenes A szegény ember káposztája AWZ, Download e-könyvet A szegény ember káposztája iPad , ingyenes A szegény ember káposztája DJVU, Download A szegény ember káposztája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szegény ember káposztája DVD, olvas A szegény ember káposztája TXT, Book A szegény ember káposztája letöltések DJVU, A szegény ember káposztája letöltések könyvet ingyenes, A szegény ember káposztája letöltések könyvet pdf ingyenes, A szegény ember káposztája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szegény ember káposztája pdf ingyenes, A szegény ember káposztája letöltések könyvet epub ingyenes, A szegény ember káposztája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply