A szavaid ereje

Florence Scovel Shinn - A szavaid ereje

Az emberi szavak olyanok, mint egy varázspálca, mert tele vannak mágiával és erővel.
Jézus a következőképp emelte ki a szavak erejét: „A szavaid által szabadulsz meg és a szavaid által ítélkeznek rólad", és „élet és halál a nyelv hatalmától függ."
Az embernek tehát lehetősége van arra, hogy megváltoztasson egy szerencsétlen helyzetet, ha a szavak varázserejét használja.
Ez a kis könyv segítséget nyújt ahhoz, hogy szavaink mágiájával megtanuljuk irányítani, megváltoztatni konfliktusainkat, negatív szokásainkat és ezáltal találjuk meg Önmagunkban az erőt, a boldogságot és a hitet.
Válassza ki azt a megerősítést, amelyik a legjobban megfelel Önnek és győzedelmeskedjen ezzel abban a helyzetben, amellyel konfrontálódott. Ezek az Ön varázsszavai, mert az Ön szavaiban rejlenek isten tetterői.
„Nem tér vissza hozzám anélkül, hogy kifejtette volna a hatását, hanem hat arra, ami miatt küldtem."
„De mondom: Avagy nem hallották-e? Sőt inkább az egész földre hatottak a hangok és a lakóföld véghatáráig az ő beszédek."
(Pál levele a Rómabeliekhez 10,18)A Könyv Magyarul!


Letöltések A szavaid ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szavaid ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  90
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  100 gr
  ISBN:
  9789639790209
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2198140 / 1050977
  Format:


  TAGS:
  Online A szavaid ereje ebook, könyvet A szavaid ereje FB2, Download A szavaid ereje PDF , Download A szavaid ereje MOBI, Online A szavaid ereje könyvet, ingyenes letöltések A szavaid ereje IPhone, Online könyvet A szavaid ereje PDF, ingyenes A szavaid ereje DJVU, ingyenes letöltések A szavaid ereje TXT, letöltések A szavaid ereje RTF, Online A szavaid ereje FB2 , e-könyvet A szavaid ereje letöltések TXT, ingyenes A szavaid ereje letöltések könyvet, e-könyvet A szavaid ereje download MOBI, letöltések A szavaid ereje IPad, olvas A szavaid ereje MOBI, olvas A szavaid ereje DOC, ingyenes A szavaid ereje AWZ, Download e-könyvet A szavaid ereje iPad , ingyenes A szavaid ereje DJVU, Download A szavaid ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szavaid ereje DVD, olvas A szavaid ereje TXT, Book A szavaid ereje letöltések DJVU, A szavaid ereje letöltések könyvet ingyenes, A szavaid ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A szavaid ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szavaid ereje pdf ingyenes, A szavaid ereje letöltések könyvet epub ingyenes, A szavaid ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply