A számjelek és a számírás története

Varga Csaba - A számjelek és a számírás története

A korábban megjelent JEL, JEL, JEL c. könyv társkötete. A könyv igazolja, hogy a nagyon ősi, 30 évezreddel ezelőtt már létezett pont-vonal számírás töretlenül jutott el mindmáig, hiszen ez sok felé ma is használatos, sőt, némi rontással ugyan, de a mai "arab" jelekkel való számírásunk is csupán kissé torzított változata ennek az ősi számírásnak. A könyvben bemutatottak alapján be kell látnunk azt is, hogy az ősi pont-vonal számírás eredendően helyi értékes számírás volt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A számjelek és a számírás története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A számjelek és a számírás története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  406
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  630 gr
  ISBN:
  9789639836235
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2227922 / 1082397  TAGS:
  Online A számjelek és a számírás története ebook, könyvet A számjelek és a számírás története FB2, Download A számjelek és a számírás története PDF , Download A számjelek és a számírás története MOBI, Online A számjelek és a számírás története könyvet, ingyenes letöltések A számjelek és a számírás története IPhone, Online könyvet A számjelek és a számírás története PDF, ingyenes A számjelek és a számírás története DJVU, ingyenes letöltések A számjelek és a számírás története TXT, letöltések A számjelek és a számírás története RTF, Online A számjelek és a számírás története FB2 , e-könyvet A számjelek és a számírás története letöltések TXT, ingyenes A számjelek és a számírás története letöltések könyvet, e-könyvet A számjelek és a számírás története download MOBI, letöltések A számjelek és a számírás története IPad, olvas A számjelek és a számírás története MOBI, olvas A számjelek és a számírás története DOC, ingyenes A számjelek és a számírás története AWZ, Download e-könyvet A számjelek és a számírás története iPad , ingyenes A számjelek és a számírás története DJVU, Download A számjelek és a számírás története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A számjelek és a számírás története DVD, olvas A számjelek és a számírás története TXT, Book A számjelek és a számírás története letöltések DJVU, A számjelek és a számírás története letöltések könyvet ingyenes, A számjelek és a számírás története letöltések könyvet pdf ingyenes, A számjelek és a számírás története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A számjelek és a számírás története pdf ingyenes, A számjelek és a számírás története letöltések könyvet epub ingyenes, A számjelek és a számírás története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply