A számítógép használata és a fájlkezelés


Könyvsorozatunk az ECDL vizsgákhoz, Számítógép-kezelő és Szoftverüzemeltető OKJ-s képzésekhez, önálló tanuláshoz,
illetve iskolák informatika órái hoz ajánlható. Tartalmazza az új SV4-es követelmények anyagát, kiegészítve számos olyan
hasznos tudnivalóval, amely fogalmai bár nem vizsgakövetelmény, mégis hasznos lehet a mindennapi munka során.
Mivel a könyvsorozat nagyrészt a Hogyan használjam? c. könyv anyagára épül, bátran forgathatják a teljesen kezdő felhasználók és a már gyakorlattal rendelkezők is. A leírtak tanfolyamok tapasztalataira épülve gyakorlati példákat is bemutatva segítenek elsajátítani a számítógép kezelését olymódon, hogy azt Ön a mindennapi életben is kamatoztathassa.
A közérthető nyelvezet és verziófüggetlen programleírások mellett továbbra is fontosnak tartottuk, hogy ne azt mutassuk meg, hogy egy adott programfunkció mire való, hanem azt, hogy egy adott feladatot milyen módon tudunk megoldani. Nagy hangsúlyt fektettünk arra, hogy olyan ismereteket nyújtsunk, amelyeket nem csak a haladó, hanem egy kezdő felhasználó is hasznosítani tud.A Könyv Magyarul!


Letöltések A számítógép használata és a fájlkezelés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A számítógép használata és a fájlkezelés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  218
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  350 gr
  ISBN:
  9789638623218
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2091522 / 1011397
  Series:


  TAGS:
  Online A számítógép használata és a fájlkezelés ebook, könyvet A számítógép használata és a fájlkezelés FB2, Download A számítógép használata és a fájlkezelés PDF , Download A számítógép használata és a fájlkezelés MOBI, Online A számítógép használata és a fájlkezelés könyvet, ingyenes letöltések A számítógép használata és a fájlkezelés IPhone, Online könyvet A számítógép használata és a fájlkezelés PDF, ingyenes A számítógép használata és a fájlkezelés DJVU, ingyenes letöltések A számítógép használata és a fájlkezelés TXT, letöltések A számítógép használata és a fájlkezelés RTF, Online A számítógép használata és a fájlkezelés FB2 , e-könyvet A számítógép használata és a fájlkezelés letöltések TXT, ingyenes A számítógép használata és a fájlkezelés letöltések könyvet, e-könyvet A számítógép használata és a fájlkezelés download MOBI, letöltések A számítógép használata és a fájlkezelés IPad, olvas A számítógép használata és a fájlkezelés MOBI, olvas A számítógép használata és a fájlkezelés DOC, ingyenes A számítógép használata és a fájlkezelés AWZ, Download e-könyvet A számítógép használata és a fájlkezelés iPad , ingyenes A számítógép használata és a fájlkezelés DJVU, Download A számítógép használata és a fájlkezelés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A számítógép használata és a fájlkezelés DVD, olvas A számítógép használata és a fájlkezelés TXT, Book A számítógép használata és a fájlkezelés letöltések DJVU, A számítógép használata és a fájlkezelés letöltések könyvet ingyenes, A számítógép használata és a fájlkezelés letöltések könyvet pdf ingyenes, A számítógép használata és a fájlkezelés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A számítógép használata és a fájlkezelés pdf ingyenes, A számítógép használata és a fájlkezelés letöltések könyvet epub ingyenes, A számítógép használata és a fájlkezelés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply