A szálak összefutnak

Gimes György - A szálak összefutnak

Elbeszélés? Riport? Dokumentum? Élménybeszámoló? Krimi? Egyik sem – és mégis: mindegyik. "Az aranykesztyű lovagjai" című, nagy sikerű tv-film egyik szerzőjének, Gimes Györgynek a találkozása az igazi Jim Garrison ügyésszel. A közvetlen élmények, a szerző ottjárta óta lejátszódott események bizonyították: mennyire egyenlőtlen erők csaptak össze, amikor Garrison ragaszkodott nyomozása folytatásához és Clay Shaw összeesküvési peréhez. Mert New Orleansban nemcsak azt állította egy kerületi államügyész, hogy a Warren-bizottság híres jelentése hamis, hanem azt is, hogy a szálak messze vezetnek, és A szálak összefutnak. Pillanatkép Amerika "bűnös Párizsá"-ról és e város különös szervezkedéséről, a Senkik Csoportjáról. És tények, ismeretlen mozzanatok, új kérdések, amelyekkel csak a helyszínen lehetett találkozni… Cápák és telefonszámok… Nyilvántartási száma 112723… Megbízatása mindig különleges… Az Oswald-dosszié… Igor "Turk" Vaganov titka… Miért halt meg a Broadway csalogánya? A szálak összefutnak elvezeti az olvasót Memphisbe, ahol dr. Martin Luther Kinget megölték, a börtönhöz, ahol a King meggyilkolásáért vád alá helyezett James Eart Ray-t őrzik. A szerző maga is végigpróbálta gépkocsin: hogyan menekülhetett Memphisből fehér Mustangján King gyilkosa? És igyekezett kideríteni: mi volt Bradshaw rendőr hadnagy rádióadójának különös szerepe? Összeállította annak a különös nyomozásnak a mozaikkockáit, amely végül is James Eart Ray szökött fegyencet nevezte meg dr. King gyilkosaként. Kik állhattak a háttérben? Kiknek a kezében futhattak össze a szálak? Tények, következtetések – közvetlen tapasztalatok, élmények, bizalmas beszélgetések és információk alapján beszél minderről Önnek a könyv írója.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szálak összefutnak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szálak összefutnak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14.7 x 22 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  254
  Cover:
  SOFT BOARD
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1969
  Commodity code:
  6132559 / 5132151  TAGS:
  Online A szálak összefutnak ebook, könyvet A szálak összefutnak FB2, Download A szálak összefutnak PDF , Download A szálak összefutnak MOBI, Online A szálak összefutnak könyvet, ingyenes letöltések A szálak összefutnak IPhone, Online könyvet A szálak összefutnak PDF, ingyenes A szálak összefutnak DJVU, ingyenes letöltések A szálak összefutnak TXT, letöltések A szálak összefutnak RTF, Online A szálak összefutnak FB2 , e-könyvet A szálak összefutnak letöltések TXT, ingyenes A szálak összefutnak letöltések könyvet, e-könyvet A szálak összefutnak download MOBI, letöltések A szálak összefutnak IPad, olvas A szálak összefutnak MOBI, olvas A szálak összefutnak DOC, ingyenes A szálak összefutnak AWZ, Download e-könyvet A szálak összefutnak iPad , ingyenes A szálak összefutnak DJVU, Download A szálak összefutnak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szálak összefutnak DVD, olvas A szálak összefutnak TXT, Book A szálak összefutnak letöltések DJVU, A szálak összefutnak letöltések könyvet ingyenes, A szálak összefutnak letöltések könyvet pdf ingyenes, A szálak összefutnak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szálak összefutnak pdf ingyenes, A szálak összefutnak letöltések könyvet epub ingyenes, A szálak összefutnak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply