A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat


A válasz erre az, hogy a zarándoklat egy máig élő , s talán nem túlzás azt mondani, hogy újra reneszánszát élő társadalmi gyakorlat. Mint vallási és kultúrtörténeti hagyomány egy adott korban ismert jelenségekre, átfogó társadalom- és eszmetörténeti folyamatokra utal. Szerepe indikátorként is felfogható, amely a kultúra más területeivel kapcsolatban fontos utalásokat tartalmazhat. A zarándoklat mint vallásgyakorlat minden korban változott, fejlődött, mindig magán viselte-viseli az adott kor társadalmi jellegzetességeit. Komplexitása révén képes egyéni, közösségi, társadalmi tartalmakat hordozni, képes azokat a jellegzetességeket felmutatni, amelyek az adott kor vallásosságát jellemzik. Ezért fontos kutatása a vallásos jelenségek leírása sorában. Emellett a zarándoklat a vallási élmény megtapasztalásának eszköze lehet, s vonatkoztatási keretein belül (hagyomány, tudás, liturgia, paraliturgia) a szakrális kommunikáció aktivizálódásának színteréül tud szolgálni.

Korpics Márta kommunikációkutató. Fő érdeklődési és kutatási területe a vallás és kommunikáció kapcsolatának vizsgálata. Ezen belül kiemelten foglalkozik a szakrális kommunikáció színterén lévőjelenségek vizsgálatával. Több tanulmányt jelentetett meg a zarándoklatról, egy új modellben elhelyezve ezt a jelenséget, de a vallásos közösségek kutatását is fontosnak tartja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789632793993
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2512502 / 1118466  TAGS:
  Online A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat ebook, könyvet A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat FB2, Download A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat PDF , Download A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat MOBI, Online A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat könyvet, ingyenes letöltések A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat IPhone, Online könyvet A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat PDF, ingyenes A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat DJVU, ingyenes letöltések A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat TXT, letöltések A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat RTF, Online A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat FB2 , e-könyvet A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat letöltések TXT, ingyenes A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat letöltések könyvet, e-könyvet A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat download MOBI, letöltések A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat IPad, olvas A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat MOBI, olvas A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat DOC, ingyenes A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat AWZ, Download e-könyvet A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat iPad , ingyenes A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat DJVU, Download A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat DVD, olvas A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat TXT, Book A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat letöltések DJVU, A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat letöltések könyvet ingyenes, A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat letöltések könyvet pdf ingyenes, A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat pdf ingyenes, A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat letöltések könyvet epub ingyenes, A szakrális kommunikáció színterei: A zarándoklat ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply