A szakadék szélén

Dr. Benda József - A szakadék szélén

Hazánkat, miként számos európai országot, a második demográfiai átmenet súlyos kihívásokkal állítja szembe.
A csökkenő gyermekáldás, a meghosszabbodó élettartam olyan új helyzetet teremt a magyar társadalom számára, melyre korábban még nem volt példa. Az új kihívásra, új válaszokat kell adnunk.
A helyes, működőképes megoldások megtalálása sürgető feladat, hiszen társadalmunk működőképességének fenntartása a tét.
Benda József könyve a fenti kérdés kapcsán íródott. Multidiszciplináris megközelítésben igyekszik bemutatni a probléma súlyosságát, és ami a könyv fő erénye, megoldási lehetőségekre is rámutat.
A szerző szándéka szerint, vitát szeretne provokálni a kiutak megtalálása érdekében. Ebben az értelemben egy hosszú hagyomány részese, hiszen Keleti Károly és Fényes Elek, a magyar statisztikai iskola, a népi írók művei, Fekete Gyula munkássága mind a közéleti demográfiai kérdések nyilvánosság előtti szakszerű bemutatására törekedett.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szakadék szélén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szakadék szélén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  219
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  382 gr
  ISBN:
  9789636936174
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2653266 / 1152832
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A szakadék szélén ebook, könyvet A szakadék szélén FB2, Download A szakadék szélén PDF , Download A szakadék szélén MOBI, Online A szakadék szélén könyvet, ingyenes letöltések A szakadék szélén IPhone, Online könyvet A szakadék szélén PDF, ingyenes A szakadék szélén DJVU, ingyenes letöltések A szakadék szélén TXT, letöltések A szakadék szélén RTF, Online A szakadék szélén FB2 , e-könyvet A szakadék szélén letöltések TXT, ingyenes A szakadék szélén letöltések könyvet, e-könyvet A szakadék szélén download MOBI, letöltések A szakadék szélén IPad, olvas A szakadék szélén MOBI, olvas A szakadék szélén DOC, ingyenes A szakadék szélén AWZ, Download e-könyvet A szakadék szélén iPad , ingyenes A szakadék szélén DJVU, Download A szakadék szélén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szakadék szélén DVD, olvas A szakadék szélén TXT, Book A szakadék szélén letöltések DJVU, A szakadék szélén letöltések könyvet ingyenes, A szakadék szélén letöltések könyvet pdf ingyenes, A szakadék szélén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szakadék szélén pdf ingyenes, A szakadék szélén letöltések könyvet epub ingyenes, A szakadék szélén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply