A szabadságharc kézi lőfegyverei

Csikány Tamás - Eötvös Péter - Németh Balázs - Eperjessy László (Szerk.) - A szabadságharc kézi lőfegyverei

A magyar fegyver- és hadtörténet iránt érdeklődők számára a kötetben szereplő fegyvereket a különlegesen egyedi szerkezetük és a magyar történelemben betöltött szerepük teszi igen érdekessé. A szerzők az 1840-ben rendszeresített Augustin-fegyverek megjelenését beillesztik a 19. század fegyvertörténetbe. A hagyományőrző huszárok és 48-as honvédek felszerelése sem képzelhető el Augustin lovassági pisztolyok, puskák és karabélyok nélkül. Gyűjtők körében pedig egy-egy jó állapotú, eredeti Augustin-fegyver a gyűjtemény legbecsesebb példányai közé tartozik.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szabadságharc kézi lőfegyverei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szabadságharc kézi lőfegyverei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  122
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  830 gr
  ISBN:
  9789630971645
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2231278 / 1085862  TAGS:
  Online A szabadságharc kézi lőfegyverei ebook, könyvet A szabadságharc kézi lőfegyverei FB2, Download A szabadságharc kézi lőfegyverei PDF , Download A szabadságharc kézi lőfegyverei MOBI, Online A szabadságharc kézi lőfegyverei könyvet, ingyenes letöltések A szabadságharc kézi lőfegyverei IPhone, Online könyvet A szabadságharc kézi lőfegyverei PDF, ingyenes A szabadságharc kézi lőfegyverei DJVU, ingyenes letöltések A szabadságharc kézi lőfegyverei TXT, letöltések A szabadságharc kézi lőfegyverei RTF, Online A szabadságharc kézi lőfegyverei FB2 , e-könyvet A szabadságharc kézi lőfegyverei letöltések TXT, ingyenes A szabadságharc kézi lőfegyverei letöltések könyvet, e-könyvet A szabadságharc kézi lőfegyverei download MOBI, letöltések A szabadságharc kézi lőfegyverei IPad, olvas A szabadságharc kézi lőfegyverei MOBI, olvas A szabadságharc kézi lőfegyverei DOC, ingyenes A szabadságharc kézi lőfegyverei AWZ, Download e-könyvet A szabadságharc kézi lőfegyverei iPad , ingyenes A szabadságharc kézi lőfegyverei DJVU, Download A szabadságharc kézi lőfegyverei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szabadságharc kézi lőfegyverei DVD, olvas A szabadságharc kézi lőfegyverei TXT, Book A szabadságharc kézi lőfegyverei letöltések DJVU, A szabadságharc kézi lőfegyverei letöltések könyvet ingyenes, A szabadságharc kézi lőfegyverei letöltések könyvet pdf ingyenes, A szabadságharc kézi lőfegyverei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szabadságharc kézi lőfegyverei pdf ingyenes, A szabadságharc kézi lőfegyverei letöltések könyvet epub ingyenes, A szabadságharc kézi lőfegyverei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply