A szabadság mítosza

Csögyam Trungpa - A szabadság mítosza

"A szellemi út nem tréfadolog – jobb, ha bele sem kezd az ember. De ha egyszer belekezdesz, akkor járd végig az utat, mert ha elkezded cs abbahagyod, akkor a befejezetlen feladat emléke állandóan kísérteni fog."
Szabadságnak általában a céljaink elérésére és a vágyaink beteljesítésére való képességet tekintik. De vajon honnan erednek ezek a célok és vágyak? Ha a forrásuk a nem-tudás, a berögzült szokások és a negatív érzelmek, vagyis azok a szellemileg romboló hatású erők, amelyek valójában rabságba vetnek bennünket, akkor ezeknek a céloknak és vágyaknak a hajszolása valódi szabadság vagy csupán egy mítosz?
Ebben a könyvben Csögyam Trungpa megismerteti az olvasót a szabadság valódi jelentésével. Elmagyarázza, hogyan válhat a magatartásunk, az előítéleteink, sőt, még a spirituális gyakorlásunk is olyan rablánccá, ami a frusztráció és a kétségbeesés állandóan ismétlődő láncolatain át köt bennünket. A meditáció célja az, hogy szembenézzünk a frusztráció okaival, és engedjük, hogy ezek a negatív erők a segítségünkre legyenek a valódi szabadság felé vezető ösvényen. Trungpa különleges érzékkel mutatja be az. ősi buddhista tanítások lényegét a modern nyugati társadalmak és kultúrák nyelvén. Ez teszi ezt a művet az egyik legpraktikusabb kézikönyvvé, amit a buddhizmus tanításáról valaha is írtak.
Csögyam Trungpa (1939-1987) Tibetben született. Kisgyermekkorától fogva tanulmányozta és gyakorolta a meditációt. A kínai megszállók elől Indiába menekült, majd később Angliába utazott, ahol az Oxfordi Egyetemen összehasonlító vallástudományt, filozófiát és képzőművésséget tanult. Itt alapította az első meditációs központot, és a dharmát tanította nyugati tanítványainak. Egy hosszabb, intenzív meditációs elvonulást követően az Egyesült Államokba költözött, ahol előadások százait tartotta. Több meditációs központot alapított szerte Amerikában és Európában. Számos könyve jelent meg, amelyek óriási segítséget nyújtanak abban, hogy megtaláljuk a valódi spirituális ösvényt és elkerüljük a szellemi materializmus csapdáját.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szabadság mítosza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szabadság mítosza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789637310454
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2083355 / 1054469
  Format:


  TAGS:
  Online A szabadság mítosza ebook, könyvet A szabadság mítosza FB2, Download A szabadság mítosza PDF , Download A szabadság mítosza MOBI, Online A szabadság mítosza könyvet, ingyenes letöltések A szabadság mítosza IPhone, Online könyvet A szabadság mítosza PDF, ingyenes A szabadság mítosza DJVU, ingyenes letöltések A szabadság mítosza TXT, letöltések A szabadság mítosza RTF, Online A szabadság mítosza FB2 , e-könyvet A szabadság mítosza letöltések TXT, ingyenes A szabadság mítosza letöltések könyvet, e-könyvet A szabadság mítosza download MOBI, letöltések A szabadság mítosza IPad, olvas A szabadság mítosza MOBI, olvas A szabadság mítosza DOC, ingyenes A szabadság mítosza AWZ, Download e-könyvet A szabadság mítosza iPad , ingyenes A szabadság mítosza DJVU, Download A szabadság mítosza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szabadság mítosza DVD, olvas A szabadság mítosza TXT, Book A szabadság mítosza letöltések DJVU, A szabadság mítosza letöltések könyvet ingyenes, A szabadság mítosza letöltések könyvet pdf ingyenes, A szabadság mítosza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szabadság mítosza pdf ingyenes, A szabadság mítosza letöltések könyvet epub ingyenes, A szabadság mítosza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply