A szabadító

Neil T. Anderson - A szabadító

"Ez a könyv kifejti a Szentírás alapján azt a mértéktartó, gyakorlatias és működőképes tervet, ami szabadságra és győzelemre vezeti Isten gyermekeit. Neil Anderson ma az egyik legtapasztaltabb és legmegbízhatóbb szaktekintély ezen a területen egész Amerikában." – (Chuck Swindoll a fullertoni First Evangelical Free Church vezető lelkésze Kaliforniában)
Fogoly vagy. Nem is tudod, hogyan kerültél ekkora zűrzavarba; olyan szokások rabja vagy, amelyekkel, úgy tűnik, képtelen vagy szakítani, vagy bűnbe estél. Keresztyén vagy, ilyesmi pedig nem történhet meg egy keresztyénnel… neked legalábbis ezt mondták.
Nem vagy egyedül. A Biblia többször figyelmeztet, hogy minden keresztyénnek harcolnia kell a Sátán és a sötét szellemi erők ellen. Nem csak a benned dúló szellemi küzdelem valóságos, hanem az azt legyőző megoldások is.
A Szabadító című könyv felfedi, miért és hogyan zajlik a szellemi harc, valamint lerántja a leplet arról a tényről, hogy a Sátán az elmédért harcol.
Ez a könyv elmondja azt az erőteljes igazságot is, amely megtöri a legkonokabb szokások és a legtitkosabb bűnök hatalmát.
Élhetsz láncok nélkül!
Ismerd fel most rögtön, hogy a kötelékekkel szemben úgy védekezhetsz a legjobban, ha ismered az ellenséget, és tudod, hogyan győzheted le.A Könyv Magyarul!


Letöltések A szabadító ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A szabadító ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  255
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  308 gr
  ISBN:
  9789630359177
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2054707 / 1072810
  Translator:


  TAGS:
  Online A szabadító ebook, könyvet A szabadító FB2, Download A szabadító PDF , Download A szabadító MOBI, Online A szabadító könyvet, ingyenes letöltések A szabadító IPhone, Online könyvet A szabadító PDF, ingyenes A szabadító DJVU, ingyenes letöltések A szabadító TXT, letöltések A szabadító RTF, Online A szabadító FB2 , e-könyvet A szabadító letöltések TXT, ingyenes A szabadító letöltések könyvet, e-könyvet A szabadító download MOBI, letöltések A szabadító IPad, olvas A szabadító MOBI, olvas A szabadító DOC, ingyenes A szabadító AWZ, Download e-könyvet A szabadító iPad , ingyenes A szabadító DJVU, Download A szabadító e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A szabadító DVD, olvas A szabadító TXT, Book A szabadító letöltések DJVU, A szabadító letöltések könyvet ingyenes, A szabadító letöltések könyvet pdf ingyenes, A szabadító pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A szabadító pdf ingyenes, A szabadító letöltések könyvet epub ingyenes, A szabadító ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply