A súgó

John Grisham - A súgó

Greg Myers, a homályos múltú, börtönviselt exügyvéd panaszbeadvánnyal fordul a Bírák Fegyelmi Tanácsához: azt állítja, Amerikai történelmének legsúlyosabb korrupciós ügyére bukkant rá. Lacy Stoltznak és Hugo Hatchnek, a Tanács nyomozóinak azt kell kideríteniük, vajon megalapozott-e vád, miszerint a floridai McDover bírónőt megvásárolta egy szervezett bűnözői banda. A maffiózók a kaszinót működtető tappakola indiánok becstelen vezetőivel szövetkezve sötét ügyletekbe bonyolódtak, és nagy szükségük van a bírónő "jóindulatára". Hosszú évek óta tartó együttműködésük során már eddig is sok-sok millió dollárral rövidítették meg a tappakolákat meg az államot. Lacy és Hugo nem rendőr, hanem jogász, munkájuk abból áll, hogy olyan bírók ügyében vizsgálódjanak, akik etikai vétséget követnek el. Se fegyverük, se jelvényük, nincsenek felkészülve arra, hogy szervezett bűnözői bandákkal vegyék fel a harcot, pedig már a nyomozás kezdeti időszakában kiderül, hogy a biztonságukat, de akár az életüket is kockáztatják.

John Grisham, a jogi thriller nagymestere legújabb történetével nem csak szórakoztat, hanem lenyűgöz és megdöbbent.

Kiadónknál megjelent művei:
Ha ölni kell, A cég, A Pelikán ügyirat, Az ügyfél, Siralomház, Csodatévő, Az ítélet eladó, A halott üzlettárs, Az utca ügyvédje, Végzetes hagyaték, Holló a hollónak, Elmaradt karácsony, Keserű pirula, Az utolsó esküdt, A manipulátor, Az ártatlan ember, Egy amerikai Parmában, A fellebbezés, Csapdában, Ford megyei történetek, Vallomás, Prókátorok, A csaló, Platánsor, Szürkehegy, A magányos farkas

Theodore Boone ifjúsági sorozat:
A kölyökügyvéd, A gyermekrablás, A vádlott
A Könyv Magyarul!


Letöltések A súgó ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A súgó ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  420
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  472 gr
  ISBN:
  9786155331909
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2700421 / 1166714
  Translator:


  TAGS:
  Online A súgó ebook, könyvet A súgó FB2, Download A súgó PDF , Download A súgó MOBI, Online A súgó könyvet, ingyenes letöltések A súgó IPhone, Online könyvet A súgó PDF, ingyenes A súgó DJVU, ingyenes letöltések A súgó TXT, letöltések A súgó RTF, Online A súgó FB2 , e-könyvet A súgó letöltések TXT, ingyenes A súgó letöltések könyvet, e-könyvet A súgó download MOBI, letöltések A súgó IPad, olvas A súgó MOBI, olvas A súgó DOC, ingyenes A súgó AWZ, Download e-könyvet A súgó iPad , ingyenes A súgó DJVU, Download A súgó e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A súgó DVD, olvas A súgó TXT, Book A súgó letöltések DJVU, A súgó letöltések könyvet ingyenes, A súgó letöltések könyvet pdf ingyenes, A súgó pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A súgó pdf ingyenes, A súgó letöltések könyvet epub ingyenes, A súgó ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply