A spanyol grófnő


Elena grófnő a második világháború éveiben az olasz és a német titkosszolgálat engedelmes eszközeként a férjétől kapott villában a náci főkolomposok által összerabolt gyémántokat rejtegeti, de közben ugyanott zsidó gyermekeket is bujtat az Észak-Olaszországot elözönlő németek elől.
Ilyen nincs, és mégis elhiszed, hogy megtörtént, pedig háború és szerelem, kaland és szenvedély még így is csak kulissza az ifjú grófnő igazi drámájához képest, mely egy apácazárdában kezdődik a múlt század harmincas éveiben, ahol zsarnoki hajlamú apja, Morante gróf tartja a spanyol polgárháború kitöréséig, amikor is üzleti érdekből egy olasz kalandor karjaiba löki. Ám, ahogy előrébb jutunk a grófkisasszony sorsának megismerésében, kiderül, hogy minden, amit ez a fiatal teremtés csinál, egyetlen célt szolgál: az ugyancsak Morante gróf által elrabolt és titkos helyre költöztetett törvénytelen gyermekének visszaszerzését. A hajmeresztő fordulatokkal teli történetet a szerző a már idős Elena grófnő sevillai otthonában hallottak és a tőle kapott naplójegyzetek alapján írta meg.
A spanyol grófnő nem egyszerűen háborús kalandregény, noha ebben a műfajban is minden összehasonlítást kiáll annak legnagyobb amerikai és brit mestereivel. Csakhogy egyvalamiben, Elena jellemfejlődésének ábrázolásában a szerző a műfaj elitje előtt jár: a kötet végére érve az olvasó aligha fog vitatkozni azzal a merésznek tetsző állítással, mely szerint: "Lehetséges, hogy a háborúk is a női lélekben dőlnek el".A Könyv Magyarul!


Letöltések A spanyol grófnő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A spanyol grófnő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  444
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9786155033988
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234374 / 1089112  TAGS:
  Online A spanyol grófnő ebook, könyvet A spanyol grófnő FB2, Download A spanyol grófnő PDF , Download A spanyol grófnő MOBI, Online A spanyol grófnő könyvet, ingyenes letöltések A spanyol grófnő IPhone, Online könyvet A spanyol grófnő PDF, ingyenes A spanyol grófnő DJVU, ingyenes letöltések A spanyol grófnő TXT, letöltések A spanyol grófnő RTF, Online A spanyol grófnő FB2 , e-könyvet A spanyol grófnő letöltések TXT, ingyenes A spanyol grófnő letöltések könyvet, e-könyvet A spanyol grófnő download MOBI, letöltések A spanyol grófnő IPad, olvas A spanyol grófnő MOBI, olvas A spanyol grófnő DOC, ingyenes A spanyol grófnő AWZ, Download e-könyvet A spanyol grófnő iPad , ingyenes A spanyol grófnő DJVU, Download A spanyol grófnő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A spanyol grófnő DVD, olvas A spanyol grófnő TXT, Book A spanyol grófnő letöltések DJVU, A spanyol grófnő letöltések könyvet ingyenes, A spanyol grófnő letöltések könyvet pdf ingyenes, A spanyol grófnő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A spanyol grófnő pdf ingyenes, A spanyol grófnő letöltések könyvet epub ingyenes, A spanyol grófnő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply